След смяна на подгряващи свещи свети лампата за подгрев
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- JTCustom
- Потребител
-
- Кара: е39 525 ТДС
- Мечтае да кара: е21 3.5V8
След смяна на подгряващи свещи свети лампата за подгрев
Здравейте колеги от 6 месеца карам Е39 525ТДС 98г. много сам доволен от колата , но днес след смяна на подгряващите свещи всичките 6 броя с чисто нови, започна да ми свети лампата за подгряване с реотанчето и индикация ДДЕ . Извинявам се ако сам дублирал тема , но търсих в гугъл във форума и в други форуми на английски и не намерих нещо конкретно . Та ситуацията е такава , смених свещите на откачен акумулатор , давам на контакт на студен мотор , светва лампата за подгрев , изгасва лампата , стартирам нормално без проблем и лампата светва пак и свети постоянно , нямам загуба на мощност мотора работи супер , дебитомера ми е чисто нов умна дюза също нова и проблеми с гнп нямам . Преди два дни ми правиха диагностика нямаше проблем с релето за подгрев . Моля ако някой има някакво предположение какво може да се провери като вид проблем или ако е грешка как да се изчисти , ще съм благодарен на вашите мнения и помощ .
- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
Re: След смяна на подгряващи свещи свети лампата за подгрев
някои може ли да каже кое е релето за тези свещи на Е39? и къде се намира?
- mmc
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 525 TDS '97
Отиваш на този сайт http://www.bmw-planet.com/diagrams/rele ... /index.htm
Ако ти се ебава Java-та - отваряш Java control panel , security tab, Edit site list... button, add "http://www.bmw-planet.com". Презарждаш страницита.
След като ти се отвори , долу ляво имаш "Enter search term", там пишеш "k2000". Ще ти покаже всичко за тва реле - схема , локация, пинове, бушон.
you are welcome
Ако ти се ебава Java-та - отваряш Java control panel , security tab, Edit site list... button, add "http://www.bmw-planet.com". Презарждаш страницита.
След като ти се отвори , долу ляво имаш "Enter search term", там пишеш "k2000". Ще ти покаже всичко за тва реле - схема , локация, пинове, бушон.
you are welcome

- metodi80
- старши ентусиаст
-
JTCustom написа: Моля ако някой има някакво предположение какво може да се провери като вид проблем или ако е грешка как да се изчисти , ще съм благодарен на вашите мнения и помощ .
Иди пак на диагностика , щом ти свети индикацията за подгрева на свещите , значи релето не намира свещите , тоест или имаш проблем с връзката м/у релето и свещите , или самото реле се е скапало .... Провери си връзките или иди пак на диагностика .... Това , че преди два дни е било добре , не значи , че и сега е добре ... Ако се окаже , че проблема е в релето , то се ремонтира , има информация във форума по въпроса , както и в подписа ми ....
4 мнения
• Страница 1 от 1