мнение за проблем с Е39

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

Потребител
Аватар

мнение за проблем с Е39

Мнение от all_blacks » 20 Юли 2014, 23:57

Здравей те имам странен шум от зад когато дам на контакт почва да скърца някой знае ли от какво може да бъде :help:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530D

Re: мнение за проблем с Е39

Мнение от Ivo_Borisov » 21 Юли 2014, 11:48

С това оскъдно обяснение не очаквай отговор. Къде скърца, къде отзад, какъв е звука? Каква е колата-седан, комби?
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 21 Юли 2014, 16:22

all_blacks написа:Здравей те имам странен шум от зад когато дам на контакт почва да скърца някой знае ли от какво може да бъде :help:

Нафтовата помпа е резервоара. Имаш малко гориво мисля.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: МПС-та
Мечтае да кара: самолет

Мнение от turbo » 21 Юли 2014, 21:40

:OT:
all_blacks написа:Здравей те имам странен шум от зад когато дам на контакт почва да скърца някой знае ли от какво може да бъде :help:

Добре, бе!!! Честно ли е написано така, както е написано?!?! Смятам, че правилното би било:

Здравейте! Имам странен шум отзад, когато дам на контакт. Започва да скърца. Някой знае ли от какво може да бъде?

:banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead:

П.П.: Ясно е, че коегата има особено драматичен проблем, който явно не му дава мира и му създава изключително големи проблеми... Но си мисля, че това не е извинение. И не мога да си обясня каква е причината, всяка трета тема, да няма нищо общо с граматика, пунктуация и др. Все пак има Google и там има достатъчно резултати на български език, ако някой се затруднява някъде...
БМВ на газ не може ли? Ето тук ти прочети и отново помисли! Изображение 552 к.с. GAS POWERED
Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E39 52Oi

Мнение от Николай К » 22 Юли 2014, 10:28

Elesar74 написа:

Нафтовата помпа е резервоара. Имаш малко гориво мисля.

А може, и от бензиновата помпа да е .... :mhihi:
Поздрави!
Николай Кадийски

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 22 Юли 2014, 11:54

Прав си колега, колегата не е дал никаква информация за колата.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

Назад към E39