Моля ако някой може да ми каже каво е това
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- s.anachkov
- Потребител
-
Моля ако някой може да ми каже каво е това
Може ли някой да ми каже какво е това. Става въпрос за Е39 525D двигателя е М57. Вчера без да искам го счупих и незнам какво е. Намира се на трабичките за горивото. Благодаря предварително.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Re: Моля ако някой може да ми каже каво е това
s.anachkov написа:Може ли някой да ми каже какво е това. Става въпрос за Е39 525D двигателя е М57. Вчера без да искам го счупих и незнам какво е. Намира се на трабичките за горивото. Благодаря предварително.
Регулатор на налягане.Без него няма палене.
- Z3Ro*
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 530DA, E61 530XD LCI
- Мечтае да кара: Murcielago SV
Струва към 120 лева, аз моя го смених веднага, щом взех колата - течеше ми малко нафта и бях решил, че е от него. Продава се комплект с маркучите към него... 
Иначе мисля, че влиза в пътя на излишното гориво, така че ако пропуска предполагам, че няма да има необходимото предналягане в системата при определени режими на натоварване - ще прилича на проблем с помпата под купето по симптоми вероятно...

Иначе мисля, че влиза в пътя на излишното гориво, така че ако пропуска предполагам, че няма да има необходимото предналягане в системата при определени режими на натоварване - ще прилича на проблем с помпата под купето по симптоми вероятно...

- s.anachkov
- Потребител
-
Много Благодаря 

4 мнения
• Страница 1 от 1