Как се сваля букса на коман рейла м57д30
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
Как се сваля букса на коман рейла м57д30
Здравейте колеги, някой може ли да ми каже, как се откача буксата на коман рейла на м57д30 е39. Значи, буксата се намира между мотора и торпедната стена, като от горе почти няма видимост единствено се вижда, че има кабелчета и букса. С натискане ли излиза, къде точно трябва да се натисне, ако е така.
Благодаря предварително !

- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
Re: Как се сваля букса на коман рейла м57д30
796pf2 написа:Здравейте колеги, някой може ли да ми каже, как се откача буксата на коман рейла на м57д30 е39. Значи, буксата се намира между мотора и торпедната стена, като от горе почти няма видимост единствено се вижда, че има кабелчета и букса. С натискане ли излиза, къде точно трябва да се натисне, ако е така.
торпедна стена

Ти да не караш танк или подводница

Знаеш ли как става, или повече се вълнуваш от военна техника ?

- oci
- старши ентусиаст
-
796pf2 написа:Знаеш ли как става, или повече се вълнуваш от военна техника ?
Я сега обясни на всички коя част от твоя мотор е торпедото за да ти кажа и коя е буксата на коман рейла щото той има доста букси

Отбелязал съм ти го за да не се луташ из буксите

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

- oci
- старши ентусиаст
-
796pf2 написа:
Отбелязал съм ти го за да не се луташ из букситекато и да не ти покажа торпедото, вече е ясно за кое говоря.
е да ясно е след три поста още. Аз изобщо не знам как модераторите одобряват и допускат по този начин да се публикува подобни теми

а към автора понеже това е форум ще съм ти благодарен ако ме образоваваш като ми оградиш по същия начин и торпедото

обикновенно аз свалям колектора защото трябва да се натисне буксата а е на не удобно място

Торпедото няма да ти го отбележа, оставам го плод на твоето въображение

- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
796pf2 написа:Здравейте колеги, някой може ли да ми каже, как се откача буксата на коман рейла на м57д30 е39. Значи, буксата се намира между мотора и торпедната стена, като от горе почти няма видимост единствено се вижда, че има кабелчета и букса. С натискане ли излиза, къде точно трябва да се натисне, ако е така.
Датчик за налягането в рейл магистралата- буксата се сваля като натиснеш щипките и и дърпаш, лошото е, че понякога заключването не се освобождава от зъбчетата или има замърсяване между буксата и датчика и става по-трудно. А каква е идеята на свалянето на буксата- ако датчика работи коректно...
Торпедо, като автомобилен термин- означава арматурно табло. В началото на миналият век основният им производител е бил германската фирма "Торпедо" , за това името и е станало нарицателно за продукцията и нещо подобно на това да наричаме всички копирни машини "Ксерокс". Думата се е употребявала и в инструкциите на първите съветски автомобили, използва се и настоящем, в руският език.

- oci
- старши ентусиаст
-
zvetiko написа:796pf2 написа:Здравейте колеги, някой може ли да ми каже, как се откача буксата на коман рейла на м57д30 е39. Значи, буксата се намира между мотора и торпедната стена, като от горе почти няма видимост единствено се вижда, че има кабелчета и букса. С натискане ли излиза, къде точно трябва да се натисне, ако е така.
Датчик за налягането в рейл магистралата- буксата се сваля като натиснеш щипките и и дърпаш, лошото е, че понякога заключването не се освобождава от зъбчетата или има замърсяване между буксата и датчика и става по-трудно. А каква е идеята на свалянето на буксата- ако датчика работи коректно...
Торпедо, като автомобилен термин- означава арматурно табло. В началото на миналият век основният им производител е бил германската фирма "Торпедо" , за това името и е станало нарицателно за продукцията и нещо подобно на това да наричаме всички копирни машини "Ксерокс". Думата се е употребявала и в инструкциите на първите съветски автомобили, използва се и настоящем, в руският език.
а благодаря ти Цветко

Какво ви става бе хора не може ли да свикнете с новите неща или ще си караме жигулите

- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
На тая букса се закачaт чипoвете тип Power box.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- oci
- старши ентусиаст
-
Elesar74 написа:На тая букса се закачaт чипoвете тип Power box.

11 мнения
• Страница 1 от 1