При запалване ми излиза часовниче
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- Vasko
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
- Мечтае да кара: Да се разхожда пеша
При запалване ми излиза часовниче
Колеги, когато дам на контакт и в първите тридесет секунди след стартиране на двигателя ми излиза часовниче. Май е време за смяна на спирачната течност или се бъркам? Сменях е лятото на 2013 година,ама тогава не ми е съветвал,но Сменях накладки и смених и течността. Да не е време за друг ремонт,че там нали имаше на колко години и светва часовниче,което значи да се прегледат всички детайли на автомобила или да посети сервиз за да занулят инспекцията. Автомобила е Е39 дизел.
Яжте, пийте и си носете новите дрехи и си карайте количките ,че животът е крaтък ..
Re: При запалване ми излиза часовниче
Не бе, показва ти че ще се минава към лятно часово време.
П.С.
Сега сериозно, може да си сменил всичко по колата, но като не си нулирал сервизния интервал ще свери.
П.С.
Сега сериозно, може да си сменил всичко по колата, но като не си нулирал сервизния интервал ще свери.
- Vasko
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
- Мечтае да кара: Да се разхожда пеша
Ама колеги,не говорим за oil service. Аз имам още две светещи зелени квадратчета.. При всяка смяна на маслото си го нулирам. Мислех другата седмица масло да сменям,ама сега май в понеделник ще сменям ама защо продължавам да си мисля,че този часовник е за спирачната течност,а и няма логика маслото е на 10 000 км... Обикновенно го сменям около тези км,ама не ми е съветвал часовник,а и както казах си мисля,че първо загасва всички зелени квадратчета,после едното става оранжево и тогава е за масло.. Ама кажете вие, че аз сега и едно Е60 въртя и май започвам да забравям и да губя ориентир кое как беше и при кой модел.
Яжте, пийте и си носете новите дрехи и си карайте количките ,че животът е крaтък ..
Колега ,чети . Пише го в линка. На готово е по лесно нали
http://bmw.dulaine.com/tips/reset.htm

- mumford
-
320ci
-
- Детайли за колата: M52B20TU и 760Li
Vasko написа:Колеги, когато дам на контакт и в първите тридесет секунди след стартиране на двигателя ми излиза часовниче. Май е време за смяна на спирачната течност или се бъркам? Сменях е лятото на 2013 година,ама тогава не ми е съветвал,но Сменях накладки и смених и течността. Да не е време за друг ремонт,че там нали имаше на колко години и светва часовниче,което значи да се прегледат всички детайли на автомобила или да посети сервиз за да занулят инспекцията. Автомобила е Е39 дизел.
Часовникът е за смяна на спирачна течност и се нулира отделно от индикатора за смяна на масло. Колега, нулирай си само таймера, ако скоро си я сменял.
6 мнения
• Страница 1 от 1