заключен волан
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- адриан
- Потребител
-
- Кара: е91
- Мечтае да кара: M5 X3M
заключен волан
за триене ... има колега с подробно направена тема която не бях видял 

Последна промяна адриан на 27 Сеп 2015, 0:28, променена общо 2 пъти
- Дидо ди
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е38 3.5 V8
- Мечтае да кара: 328 с колектор от 325
- Детайли за колата: Без задни гърнета
Re: заключен волан
адриан написа:Колеги,имам следния пореден кофти момент с моят любимец. Заключи ми се волана и няма отключване колата пали,но волана си е заключен. В този клип ..... https://www.youtube.com/watch?v=9ptRulRzQaM процедурата същата ли е и при мен или да търся и други варианти. Питам и пиша защото колата съм я оставил в работата и събирам информация как да го оправя. Мерси предварително![]()
сваляй волана и премахни чопа за законтряне на волана че може и в движение това да ти се случи...така или иначе ако решат да я крадат закопчаването на волана ще е най малкия проблем
- адриан
- Потребител
-
- Кара: е91
- Мечтае да кара: M5 X3M
Да ама не знам как да стигна до тоя "чоп" и къде се намира точно ... ако може някой да ми прати клип или тема със снимки ще е суппер 

- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
адриан написа:Колеги,имам следния пореден кофти момент с моят любимец бмв е39. Заключи ми се волана и няма отключване колата пали,но волана си е заключен. В този клип ..... https://www.youtube.com/watch?v=9ptRulRzQaM процедурата същата ли е и при мен или да търся и други варианти. Питам и пиша защото колата съм я оставил в работата и събирам информация как да го оправя. Мерси предварително![]()
Колега, направил съм тема каква е процедурата при Е34- предполагам, че ще ти помогне.

viewtopic.php?f=7&t=201654
- jullydjs
- ентусиаст
-
- Кара: Е70
- Мечтае да кара: 25 годишна
Нещата се управиха, значи е39 преди фейса и е34 след фейса са с еднакви кормилни кутии, демек на Цветико темата помогна доста, мерси момчета 

5 мнения
• Страница 1 от 1