Не вдига градуси климатроника и не топли Е39 ТДС 96 година
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
Не вдига градуси климатроника и не топли Е39 ТДС 96 година
Здравейте. От почти година притежавам вече доста стар автомобил БМВ Е39 ТДС 1996та година.. Когато го купих климатроника работеше отлично обаче средата на лятото го намалих до 16 градуса и от тогава не иска да дигне градуси.. Карах така цяло лято обаче сега дойде есента и не иска да дигне градуси... Купих друг климатроник обаче той не пасна, не включи вентилатора най вероятно защото е по нов.. Някакви идей какво да правя? Някой занимава ли се да ги рециклира тези климатроници? Въпреки че колата вече е морално остаряла...
- drifty
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
Re: Не вдига градуси климатроника и не топли Е39 ТДС 96 годи
Не знам и аз какъв им е проблемът, имам една 39ка, където едната зона не може да се вдига, предполагам самия бутон нещо се е преебал.
По-скоро потърси здраво управление, което да пасне и вероятно няма да имаш проблеми. Или разглоби твоето и виж дали с почистване няма да се оправи. Аз съм го оставил на 20 градуса и е само едната зона, та не ми дреме и няма да се занимавам с него, но така бих постъпил иначе.
По-скоро потърси здраво управление, което да пасне и вероятно няма да имаш проблеми. Или разглоби твоето и виж дали с почистване няма да се оправи. Аз съм го оставил на 20 градуса и е само едната зона, та не ми дреме и няма да се занимавам с него, но така бих постъпил иначе.

Re: Не вдига градуси климатроника и не топли Е39 ТДС 96 годи
Адски трудно намерих същия модул и се оправиха нещата.
3 мнения
• Страница 1 от 1