BMW e39 - реве за боя!
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
BMW e39 - реве за боя!
Здравейте колеги, имам нужда от помощ. Нуждата е, ако може да споделите контакти на добър бояджия за София. Идеята е да се пръсне максимално добре и перфектно моето е39 от 1996 г., мотора е 525ТДС. Автомобила е от голямо значение за мен, има ръждички за оправяне и тук таме огънато. Благодаря ви предварително !
- streetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: G20
- Мечтае да кара: RS Cosworth
- Детайли за колата: LCI2
B48B20А
Re: BMW e39 - реве за боя!
Ако парите не са фактор - Little Paint Workshop.
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.
- drifty
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Simson S51
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
streetz написа:Ако парите не са фактор - Little Paint Workshop.
Виждал съм им публикации, наистина изгелждат топ нещата, но вероятно цената ще е като за 2 други ТДС'а в прилично здраве.

- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
streetz написа:Ако парите не са фактор - Little Paint Workshop.
И времето за извършване на услугата
Наистина си изпипват работата, просто са скъпи и нещата се случват по-бавно от обичайното.
- streetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: G20
- Мечтае да кара: RS Cosworth
- Детайли за колата: LCI2
B48B20А
drifty написа:Виждал съм им публикации, наистина изгелждат топ нещата, но вероятно цената ще е като за 2 други ТДС'а в прилично здраве.
Преди около 5 години пребоядисвах там преден калник, заден калник и задна броня, плюс полиране на матиралите фарове на Е46-цата, и ми излезе 720 лв. Направиха ми и оферта за цялостно, мисля около 2800-3000 лв беше. Сега сигурно цените са х3. Миналата есен я продадох колата, на снимките е 60 000 км по-късно. Не че имам око за такива подробности чак, но никога дори за момент не ми е правило впечатление да се разминава цвета с останалите детайли. Със сигурност ще е по-скъпо от други места, вероятно и ще се чака доста, но все пак колегата е писал "максимално добре и перфектно", затова му предлагам място, на което има голям шанс да получи каквото иска. Може и тук да погледне, човекът боядисва без камера, но изглежда читав и старателен, вероятно и по-евтино взима : https://www.facebook.com/profile.php?id=100057744996131
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.
5 мнения
• Страница 1 от 1