Парктроник
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Парктроник
Здравейте!
Реших да слагам парктроник на колата.
Искам да стои добре,плътно с лайсните,все едно е оригинално,затова ако можете да ми препоръчвате някой магазин и някоя добра марка парктроник,не искам да е от най евтините,просто искам да е добър и да работи без проблеми
Реших да слагам парктроник на колата.
Искам да стои добре,плътно с лайсните,все едно е оригинално,затова ако можете да ми препоръчвате някой магазин и някоя добра марка парктроник,не искам да е от най евтините,просто искам да е добър и да работи без проблеми

Proud owner of Мini Cooper S R53 04' and BMW E66 08'

- toi_78
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 525DА
парктроник проблем!
Здравейте момчета просто искам да се похваля! Сам си оправих парктроника! проблрма беше там че жабарите са свалали бронята незнайно защо и като са я качвали са прекъснали 3 жици!
Оправих ги и сега всаичко е ок!
Оправих ги и сега всаичко е ок!
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
Добре, похвали се! Браво на теб!
Другия път не пиши безмислени постове, нямащи общо с темата на колегата ти! 

Намерих един парктроник за, момчето ми каза че е много добър, италиянски е и е едно на едно като оригиналните на Мерцедес,Ауди...,може и да се боядисва.
Последна промяна eno на 01 Окт 2007, 20:00, променена общо 1 път

- asasin18
- ентусиаст
-
- Кара: е70 sd
с колко даткича 4 (само отзад) или с 8 и отпред и отзад ? ако бачка като хората кажи може и аз да хода да и сложа на мойта
Добре си решил, обаче хубавите са учудващо скъпи.
In-Pro или жабарските Meta Systems са добри машинки на които може да се вярва но цените са от 300 нагоре.
Изобщо погледни ТУК.
Преди половин година аз си купих и монтирах сам Meta Systems ActivaPark 4 и ми излезе около 400лв и то без разход за монтаж.
Конкретно моя е с 4 сензора, само задни.
Ето какво представлява - снимки, а ТУК бях драскал размисли и терзания като го избирах.
Между другото чувал съм добри неща и за тази джаджа но и тя си е цифра.
Успех!

In-Pro или жабарските Meta Systems са добри машинки на които може да се вярва но цените са от 300 нагоре.
Изобщо погледни ТУК.
Преди половин година аз си купих и монтирах сам Meta Systems ActivaPark 4 и ми излезе около 400лв и то без разход за монтаж.
Конкретно моя е с 4 сензора, само задни.
Ето какво представлява - снимки, а ТУК бях драскал размисли и терзания като го избирах.
Между другото чувал съм добри неща и за тази джаджа но и тя си е цифра.
Успех!

Интересно му е дали това върши някаква работа...
http://cgi.ebay.de/EINPARKHILFE-4-SENSO ... dZViewItem
rumen1 написа:Интересно му е дали това върши някаква работа...
Върши...
Ама като се позацапат датчиците и почва да показва рождената дата на баба ми.
Освен това не се боядисват.
Накрая все пак влиза влага в тях и започват да мерят вярно само разстоянието до контейнера с боклук...
Е, за толкоз пари - толкова.
Изобщо ако караш Бентли, би ли го обул с гуми Ласа?
Аз не бих, най-малкото щоте ще ме е срам да го кажа на гумаджията

Пък и точно това се продава и тук...
Eто този си взех http://www.doomshell.net/4images/details.php?image_id=2331&sessionid=f9fd73026715e38c30623579e547b342&sessionid=f9fd73026715e38c30623579e547b342
Днес трябва да е готов,дано да ми го слагат както трябва, иначе ще се вбеся
ще ми го свързват с тел. и когато давам назад и музиката е включена,като почне да прави beep ,касетофона да мине в режим mute
Хубавото на тия датчици е че са с щипки,тоест като сваляш бронята можеш да свалиш само датчика или само кабелите и само датчика да стои на бронята.
Реших да го слагам скъп ,защото само веднъж се слага и другата причина е че исках да стои на едно ниво с лайсната като оригиналните, не исках да ми излиза извън лайсната
Ще пускам снимки.
Днес трябва да е готов,дано да ми го слагат както трябва, иначе ще се вбеся

Хубавото на тия датчици е че са с щипки,тоест като сваляш бронята можеш да свалиш само датчика или само кабелите и само датчика да стои на бронята.
Реших да го слагам скъп ,защото само веднъж се слага и другата причина е че исках да стои на едно ниво с лайсната като оригиналните, не исках да ми излиза извън лайсната

Ще пускам снимки.

eno написа:Eто този си взех http://www.doomshell.net/4images/details.php?image_id=2331&sessionid=f9fd73026715e38c30623579e547b342&sessionid=f9fd73026715e38c30623579e547b342
Днес трябва да е готов,дано да ми го слагат както трябва, иначе ще се вбесяще ми го свързват с тел. и когато давам назад и музиката е включена,като почне да прави beep ,касетофона да мине в режим mute
Реших да го слагам скъп ,защото само веднъж се слага и другата причина е че исках да стои на едно ниво с лайсната като оригиналните, не исках да ми излиза извън лайсната![]()
Ще пускам снимки.
Пусни снимки и къде са ти плеснали дисплея - моя за момента стои на мрежата дето разделя купето и багажното.
Гледам го в огледалото - няма време да го монтирам из таблото.
Дори и не го гледам де - звуковия сигнал е напълно достатъчен.
Дори е полифоничен

И с какви датчици го взе?
По принцип има и вариант с малки но моя е с нормалните - 19мм.
Утре ще пусна снимки, защото днес не можах да ги снимам, заради тъмнината
Датчиците са супер, мисля че са от най малките, почти не се виждат, с други думи стоят като на новите коли.
Няма дисплей има само звук, но утре ще ми ги свързват, по добре че няма дисплей, защото щях да се чудя къде да го слагам за да не изглежда грозно
иначе всичко ще е скрито, ще го свързам с тел. за да спре музиката като почнат да свирят.
Много съм доволен

Датчиците са супер, мисля че са от най малките, почти не се виждат, с други думи стоят като на новите коли.
Няма дисплей има само звук, но утре ще ми ги свързват, по добре че няма дисплей, защото щях да се чудя къде да го слагам за да не изглежда грозно

Много съм доволен

eno написа:Утре ще пусна снимки, защото днес не можах да ги снимам, заради тъмнината
Няма дисплей има само звук, но утре ще ми ги свързват, по добре че няма дисплей, защото щях да се чудя къде да го слагам за да не изглежда грозноиначе всичко ще е скрито, ще го свързам с тел. за да спре музиката като почнат да свирят.
Много съм доволен
Хъм, странно, има си, ей го на - ЦЪК.
Не съм го плащал допълнително, мислех че е стандартно в комплекта.
Доста е малък, обаче наистина нямам идея къде да го сложа без да изглежда като тигърче в цигански москвич

Освен за mute на радиото, системата има вход от който се изключва ако ползваш каравана.
Е, може и ремарке да го задейства, ама ще ми бъде интересно да видя Е39 с ремарке туули

Има и още един вход за ключе, което увеличава чувствителността и с една степен.
Това не съм го вързал и не знам практически дали е полезно.
Видях че имаше още 2 дупки за да се слагат допълнителни аксесоари...но не знам точно какви...,иначе парктроника е страхотен и този BEEP е много приятен и не е някакъв който ти дразни ухото
Ето и снимки:
За да не отварям нова тема,някой знае ли с какво лепило да залепя тези две малки части, става дума за тези които свързват страничните лайсни с средната,защото няма смисъл да купя средна лайсна, мисля че със SUPER ATTAK няма да издържат...

Ето и снимки:

За да не отварям нова тема,някой знае ли с какво лепило да залепя тези две малки части, става дума за тези които свързват страничните лайсни с средната,защото няма смисъл да купя средна лайсна, мисля че със SUPER ATTAK няма да издържат...

18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2