540ка на метан...
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- MaXo
- ентусиаст
-
- Кара: 330и Е46 1/4mile- 13.88/163km/h
- Детайли за колата: Е46ца ... тормозителка на М5 Е34 и 330ки Е90
540ка на метан...
Дали някой от форума познава собственика?
http://www.bigas-bg.com/g51.htm
http://www.bigas-bg.com/g51.htm
без реклами в подписа...

- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Арна изглежда, ама като нямаш възможност да я караш на бензин не си я купувай.. супер тъпо, после ще има по форумите: скъсах една 540ка.... на метан

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- Бай Митьо
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сувалка
Това само в БГ според мен може да се случи!
Всеки иска, ама не може!
Моето мнение е че няма логика въобще метана, цяла фабрика инжинери изчислили, че това е за бензин, ама нашия гаражен майстор ще му сложи метан и било същото, айде ходете да го разправяте на некой от чукчетата в Сибир това.
Всеки иска, ама не може!
Моето мнение е че няма логика въобще метана, цяла фабрика инжинери изчислили, че това е за бензин, ама нашия гаражен майстор ще му сложи метан и било същото, айде ходете да го разправяте на некой от чукчетата в Сибир това.
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!
- MaXo
- ентусиаст
-
Ти карал ли си кола на метан?Бъди сигурен, че и на метан върви мнооо прилично точно тази с тоя мотор.... според мен пича е направил страхотно ... кара с 5-6лв на 100км извънградско, а върви мноооого повече от 520ка или 525 

без реклами в подписа...

- MaXo
- ентусиаст
-
cable написа:Това само в БГ според мен може да се случи!
Всеки иска, ама не може!
Баце доста плитко разсъждаваш и поне да имаше елементарни познания за нещата.

И да добавя, че метанов инжекцион за 8 цилиндрова кола с бутилки като за по-харчеща кола ... примерно 100-120 литра ... тва излиза около 4000лв ... та по-скоро приказката е ... който няма пари да си кара на бензин.

То и повечето ми познати като съм ги питал що не сложат метан ... не са ми казвали ... щото си имам пари да карам на бензин ... ами са ми отговаряли ... нямам толкова пари за да и сложа метан.

Последна промяна MaXo на 30 Дек 2007, 1:24, променена общо 1 път
без реклами в подписа...

- Бай Митьо
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сувалка
Не искам да споря, просто си изказах мнението.
Кой каквото желае да си прави, колата си е негова!

Кой каквото желае да си прави, колата си е негова!
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
Разглеждам мобилето често и от години и забелязвам,че много от мощните коли в Германия са с газови инжекциони вече.Имам приятелче,което живее в Берлин и вика,че на газото само Ферари не е виждал
ТДС - Турбо Див Селянин
re:
Аз колеги имах 520и на метан . Беше уригинален от Италия. Направо се скъсах да сменям гърнета. А и върви като куц кон.... За мене е обида за марката. Който иска икономия - Opel Corsa 1000 cc...!!!
- MaXo
- ентусиаст
-
Re: re:
Morskiq написа:Аз колеги имах 520и на метан . Беше уригинален от Италия. Направо се скъсах да сменям гърнета. А и върви като куц кон.... За мене е обида за марката. Който иска икономия - Opel Corsa 1000 cc...!!!
Ами тя по принцип си е куц кон ... според мен не си я карал без метан и просто не си запознат с това колко е мъртва тази кола.Пък и има значение как и каква уредба е сложена.Аз карам Пунто 55 коня на метан и си прави около 145 максимална на метан ... 150 на бензин ... нищожна разлика.

без реклами в подписа...

- MaXo
- ентусиаст
-
Мишу написа:абе луди ли сте аз имах е36 325и и съм се дърпал с 540и ми върви повече ма не кои знае колко почти равни са , на метан ще е мъртво
Аз съм сигурен, че ако намерим пича с тая 540ка такъв ластик ще ти удари, че 1 седмица ще се въртиш в кревата от неспокоен сън

без реклами в подписа...

Bavarishe написа:Разглеждам мобилето често и от години и забелязвам,че много от мощните коли в Германия са с газови инжекциони вече.Имам приятелче,което живее в Берлин и вика,че на газото само Ферари не е виждал