Подгряване на огледалата

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

Потребител
Аватар

Подгряване на огледалата

Мнение от Pesho Peshev » 04 Яну 2008, 11:26

Здравейте и честита нова година на всички! От скоро съм притежател на BMW E39 и днес забелязах че, на шофйорското Ми огледало не му работи подгряването. Някой от Вас имал ли е този проблем и дали има нещо по-особенно по ремонта Му?! Благодаря предварително и безаварийно каране през новата година :P

ентусиаст
Аватар
Кара: е34,е39, МL320, е70 4.8 и F 15

Мнение от маречков » 04 Яну 2008, 12:00

Провери първо да не е откачен кабела му и бушон нещо. Стъклото се сваля лесно, на щипки е.
Да живее БЪЛГАРИЯ!

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Сувалка

Мнение от Бай Митьо » 04 Яну 2008, 12:18

маречков написа:Провери първо да не е откачен кабела му и бушон нещо. Стъклото се сваля лесно, на щипки е.

те за това ги крадат :)

сега сериозно - наклони го надолу макс и на надясно, виж кабелите!
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e39 520i

Мнение от Dozo » 04 Яну 2008, 15:09

Колег не си само ти в бедата.При мен положението е същото.Свалих огледалото,чистих клеми,гледах бушони,но уви явно е изгорял реотана.Това най-вероятно е и при теб.Чисто ново в Дару кар е 120лв. с ДДС.Но може да се намери и тюркиш за около 25-35лв.Въпрос на избор.
Всеки има значение,иначе никой няма значение.

Потребител
Аватар

Мнение от Pesho Peshev » 04 Яну 2008, 15:26

Благодаря Ви за бързите отговори, мисля че ще потърся Турски реотани в Пловдив :D

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 xDrive30d N57T
Мечтае да кара: 911 Turbo

Мнение от AGD » 04 Яну 2008, 18:29

На пролет слагах огледала в Дару, след като старите ми ги откраднаха. Всичко уж беше ОК , но сега като застудя разбрах, че не работи подгряването на лявото огледало. Чудех се дали като са крали старите не са прекъснали някой кабел (огледалата бяха изтръгнати), обаче забелязвам, че огледалото ми потъмнява дори през деня и съответно почвам да си мисля, че "майстора" е объркал кабелите за подгряването и затъмняването.
Знае ли някой дали ако са объркани жиците това ще е ефекта т.е. дали и отоплението и потъмняването са на 12V ?
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от JJ » 04 Яну 2008, 22:15

Здравейте на всички!
Аз от скоро съм с Е39 и несъм много наясно с всички екстри и затова ще ви питам, подгряването на огледалата екстра ли е или е серйно. Всъщност как мога да разбера дали съм и аз в джаза с този гевезълък?
:type:
Е, не ми казвайте че трябва да видия дали огледалата ми се размръзяват сами, на този сняг съм я метнал на един паркинг и си юркам служебната защото е с предно! :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e39 520i

Мнение от Dozo » 04 Яну 2008, 23:42

Екстра се води колега.Наведи огледалото до край надолу и до край на дясно/ляво/ и гледай за жички отзад които влизат в огладалото.Ако имаш,честито с подгрев си.И бъдъ мъж изкараи красавицата,не се ебавай с това предно.Единствения кяр май,е че е служ ебна.
Всеки има значение,иначе никой няма значение.

Назад към E39