Въпрос за пръскалките на предния прозорец!
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Въпрос за пръскалките на предния прозорец!
Видях че колата ми има подгряване на пръскалките за предния прозорец,някой може ли да ми каже как се включва това подгряване? Благодаря Ви предварително!
- zlobicar
- младши ентусиаст
-
- Кара: x5 e70 3.0d,е46 318i
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
- AGD
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15 xDrive30d N57T
- Мечтае да кара: 911 Turbo
Автоматично се включва, както подгряването на огледалата, но дали го правят едновременно идея нямам, въпреки че е логично да е така.
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
- AGD
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15 xDrive30d N57T
- Мечтае да кара: 911 Turbo
BIKA_73 написа:И аз така мисля и смятам ,че помпата е една освен ако не е комби! Само не схващам как се задейства подгряването! Колегата по-горе спомена,че най-вероятно,като подгрева на огледалата автоматично,но те се включват след натискане подгрева на задния прозорец!
Заблуждаваш се колега - нищо общо нямат подгряването на огледалата и на задното стъкло. Прозореца си е на бутон, огледалата - автомат.
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?
AGD написа:BIKA_73 написа:И аз така мисля и смятам ,че помпата е една освен ако не е комби! Само не схващам как се задейства подгряването! Колегата по-горе спомена,че най-вероятно,като подгрева на огледалата автоматично,но те се включват след натискане подгрева на задния прозорец!
Заблуждаваш се колега - нищо общо нямат подгряването на огледалата и на задното стъкло. Прозореца си е на бутон, огледалата - автомат.
Няма такова нещо колега, огледалата докато не пусна подгрева на задния джам не се размразяват. И аз имам някакви кабели които излизат от пръскалките и май са си точно за подгрев, най-вероятно се пуска заедно с задния джам и огледалата.
Последна промяна bmwmania на 09 Яну 2008, 14:04, променена общо 1 път
- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320dA 525xd
Всички прискалки на Е39 са с подгряване, раличават се само тези със сустема за интензивно миене - по броя на входящите щтуцери.
Подгряването става с включването на двигателя, както и за огледалата, при температури под 10 градуса. Има модели с принудително включване на подгряването чрез бутона за подгряване на задния прозорец.
Подгряването става с включването на двигателя, както и за огледалата, при температури под 10 градуса. Има модели с принудително включване на подгряването чрез бутона за подгряване на задния прозорец.
pazokolarov написа:Всички прискалки на Е39 са с подгряване, раличават се само тези със сустема за интензивно миене - по броя на входящите щтуцери.
Явно мойто е от тия. За пръскалките не мога да кажа със сигурност, но за огледалата съм обеден, пробвал съм го.
Благодаря за изчерпателния отговор!pazokolarov написа:Всички прискалки на Е39 са с подгряване, раличават се само тези със сустема за интензивно миене - по броя на входящите щтуцери.

25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2