Въпрос за ринговете на таблото...
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Въпрос за ринговете на таблото...
Някой има ли представа как се слагат,защото днес говорих с един майстор и той ми каза че таблото не се отваря,тоест предната част на таблото е залепена и не може да се сваля за да се слагат ринговете,но има доста хора които са си сложили такива рингове,значи има начин...
Proud owner of Мini Cooper S R53 04' and BMW E66 08'

еми колега и аз имам познат който си е сложил тези рингове на километража и т.н и каза че е мега сложното трябва ти гараж защото на това време ще ти е трудно да ги правиш на вън не се маха таблото а отстрани радио цялата конзола и се бърка и така се слагат аве мега сложното е а и да те питам от каде и колко парички си ги взел тези рингове че искам и аз да си сложа
- tuning_mania
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Х5is;E30 325i
- Детайли за колата: дизела е за тракторите;)
въпросче
колега, ще споделиш от къде се сдоби с тези ринг'ове?че много ми е мерак!алумин ли са или пластмаса-и ако си ги поставил ще е полезно да споделиш как става.... 
ще карам дизел,като стана земеделец!!![/color]
алуминии са и е много яко аз казах че не сам ги поставил но знам човек който го е направил и му е отнело почти половин ден да го направи и вика че било мега сложното почти всичко разглобил
и мен ми е мерак да си сложа ама ми се струва трудно... а и колко пари струват и от каде могат да се купят сущо нз
и мен ми е мерак да си сложа ама ми се струва трудно... а и колко пари струват и от каде могат да се купят сущо нз
- Vader
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: пак BMW
- Детайли за колата: E39 525TDS
табло
Не е толкова сложно.Моите рингове си ги монтирах сам.За целта се развиват две болтчета на таблото които се намират над волана,след това се вади таблото през самият волан,малко е трудно но става без да се маха волана,като преди да се извади таблото се изваждат буксите от задната му страна.След като е извадено от задната страна има едни щипки,които се откопчават и отделно има други които се завъртат и усукват,по-добре е да имам и помощник.След разкопчаването,таблото се разделя на две части-едната е платката с уредите,а другата е само стъклото с отворите за уредите.Прекарваме на една страна ринговете през отворите и ги закопчаваме,след което затваряме таблото по обратния ред.Успех!
- tuning_mania
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Х5is;E30 325i
- Детайли за колата: дизела е за тракторите;)
РИНГ
качете една ,две снимки...как изглеждат(като в ебей.де)ли са?те там мноо тънки ценички...но 50 кинта си струва ако са същите...само да го открия тоя "сивик"...че къвто съм индианец...
ще карам дизел,като стана земеделец!!![/color]
- V_Kanchev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е39
И аз съм за снимки и ако може на по-голяма част от таблото - защото не мога да си ги представя как ще изглеждат на фона на цялото купе, в което няма много хромирани части. А в комплекта включват ли се и рингове за копчетата на светлините?
Мерси за отговорите!
Неделя се разбрах с майстора,да видим какво ще стане,освен това ще видя и проблема с изпотяването на фаровете,ще свалим стъклото на единия фар,ще го почистим и ще сменим упътнението
И аз моите ги взех от civic ,човека е точен!
Изглеждат много добре на таблото,без значение дали има или не алуминиеви части,вече много нови луксозни коли са направени с метални рингове на таблото и изглежда много спортен
Неделя се разбрах с майстора,да видим какво ще стане,освен това ще видя и проблема с изпотяването на фаровете,ще свалим стъклото на единия фар,ще го почистим и ще сменим упътнението
И аз моите ги взех от civic ,човека е точен!
Изглеждат много добре на таблото,без значение дали има или не алуминиеви части,вече много нови луксозни коли са направени с метални рингове на таблото и изглежда много спортен
Proud owner of Мini Cooper S R53 04' and BMW E66 08'

re:
Здравейте колеги мойта кола е с такива оригинално ако искате да видите как изглежда вижте в галерията ми.....
26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2