Скърцащи врати
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Скърцащи врати
Има ли сервизи в които се занимават с олравяне на врати?
2 от тях скърцат, а друга от както почнаха студовете, трудно се отваря, а ако се отвори, трудно се затваря
п.с.
И датчика на airbag-а, постоянно ми свети, трябва ми много надеждно място да го погледнат, за да съм сигурен, че ще се отвори при нужда. Камор?
2 от тях скърцат, а друга от както почнаха студовете, трудно се отваря, а ако се отвори, трудно се затваря

п.с.
И датчика на airbag-а, постоянно ми свети, трябва ми много надеждно място да го погледнат, за да съм сигурен, че ще се отвори при нужда. Камор?
- toni
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D '05
Щом ти свети лампичката няма да ти се отвори. Иди да ти направят диагностика и ще ти кажат къде е грешката, може да е в някой кабел под седалките потърси в търсачката имаше няколко теми за това другото може да ти е блока на еърбега там работата е около 800 лева.
toni написа:Щом ти свети лампичката няма да ти се отвори. Иди да ти направят диагностика и ще ти кажат къде е грешката, може да е в някой кабел под седалките потърси в търсачката имаше няколко теми за това другото може да ти е блока на еърбега там работата е около 800 лева.
Това което си написал е частично грешно - ако проблема е в датчика на седалката, ще ти се отворят и двата airbag-а, независимо дали има човек на седалката до теб или не. Все пак е добре да минеш диагностика, защото проблема може да не е в сензора и в критична ситуация някой от airbag-овете може наистина да не сработи.
Ако е датчика, ремонта е около 400-600 лева.
'02 BMW 525d
6 мнения
• Страница 1 от 1