Tурбото май не включва
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
Tурбото май не включва
Здравейте, имам следният проблем случва ми се и то не 1 път да дам газ колата да мине 2500 оборота и да не се осети никва тяга от турбото.
Колата е автоматик и като ударя кика и си тругва както си трябва от какво може да е? Мерси преварително.

Колата е автоматик и като ударя кика и си тругва както си трябва от какво може да е? Мерси преварително.

- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
Емок той говори за кикдаун бутона под педала на газта, автоматиците го имаме тва чудо, връша една скорост надолу като ритнеш докрай педала.
CreAt1ve, ако се чува съскане от мотора и ако изпушва като мине 2500-3000 оборота е спукан маркуч на турбото - поне аз за това се сещам.
CreAt1ve, ако се чува съскане от мотора и ако изпушва като мине 2500-3000 оборота е спукан маркуч на турбото - поне аз за това се сещам.
- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
Незнам за Е39 ама Е34 при 2300 е истината,от 3та с около 2000 рпм/м направи кикдаун и ако до 1-2 секунди не си се изстрелял слизай в канала да развърташ скоби.
Огледай всички връзки от турбото до всмукателния колектор - все отнякъде ще излезе жокера
Огледай всички връзки от турбото до всмукателния колектор - все отнякъде ще излезе жокера

- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
8 мнения
• Страница 1 от 1