Размисли за аудио системата на E39...
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
Размисли за аудио системата на E39...
Седя си и си мисля какво да направя с аудиото на Е39-ката ми...
Целия проблем идва от там, че фабрично са сложили касетофон а на мен не ми се иска да развалям фабричния дизайн за да сложа какъвто и да е модерен плеар.
Първо си викам абе ше бодна едно оригинално CD, но се оказват много кът, пък и незнам чете ли MP3.
Втората идея която ме връхлетя беше за еднa готина DVD система, но там се чудя ще мога ли да ползвам бутоните на волана и няма ли да е грозно да променя централната конзола. Може би с оригинално такова от Е39 по нова година, не съм сигурен обаче дали е двд или е само навигация а и ми се струва, че това ще е много скъп вариант.
Третата идея е за едно китче за iPhona и да го ползвам като iPod. Пак не се намира в БГ ама ще го достава някак си.
Какво мислите вие?
Интересно ще ми е да разбера кой как е решил проблема.
Идеята е да се сложи нещо без да се налага да режа или махам капачето на касетофона.
Целия проблем идва от там, че фабрично са сложили касетофон а на мен не ми се иска да развалям фабричния дизайн за да сложа какъвто и да е модерен плеар.
Първо си викам абе ше бодна едно оригинално CD, но се оказват много кът, пък и незнам чете ли MP3.
Втората идея която ме връхлетя беше за еднa готина DVD система, но там се чудя ще мога ли да ползвам бутоните на волана и няма ли да е грозно да променя централната конзола. Може би с оригинално такова от Е39 по нова година, не съм сигурен обаче дали е двд или е само навигация а и ми се струва, че това ще е много скъп вариант.
Третата идея е за едно китче за iPhona и да го ползвам като iPod. Пак не се намира в БГ ама ще го достава някак си.
Какво мислите вие?
Интересно ще ми е да разбера кой как е решил проблема.
Идеята е да се сложи нещо без да се налага да режа или махам капачето на касетофона.
- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
Ако смениш плеъра няма да можеш да ползваш бутоните на мулти волана!
Аз лично съм с кенууд касетка,ченджър 6 диска и управленията на волана отзад съм си го сложил - стана мултифункционален.
Не е постижение но като за Е34 си е ехеййй
Аз лично съм с кенууд касетка,ченджър 6 диска и управленията на волана отзад съм си го сложил - стана мултифункционален.
Не е постижение но като за Е34 си е ехеййй

- DJ DEMY BOY
- Потребител
-
АКО ИСКАШ ДА НЕ РАЗВАЛЯШ ДИЗАИНА ЕДИН ОТ НАИ ЛЕСНИТЕ ВАРИАНТИ И С ФМ МОДУЛАТОР ХАКАШ ГО В ЗАПАЛКАТА ПАЛНИШ ФЛАШКАТА С МР3 И ТИ СИ ЧОВЕКА ЗА ОКОЛО 70-80 К ЦЯЛАТА РАБОТА СЕ ЕДНО ЧЕ СЛУШАШ РАДИО
ОТ МОДЕРАТОРСКИЯ ЕКИП:
ПИШИ С МАЛКИ БУКВИ!
ОТ МОДЕРАТОРСКИЯ ЕКИП:
ПИШИ С МАЛКИ БУКВИ!
Тествах този вариант, но нещо не се чува като хората, прекъсвва... Я предложи някой по-качествен модел.DJ DEMY BOY написа:АКО ИСКАШ ДА НЕ РАЗВАЛЯШ ДИЗАИНА ЕДИН ОТ НАИ ЛЕСНИТЕ ВАРИАНТИ И С ФМ МОДУЛАТОР ХАКАШ ГО В ЗАПАЛКАТА ПАЛНИШ ФЛАШКАТА С МР3 И ТИ СИ ЧОВЕКА ЗА ОКОЛО 70-80 К ЦЯЛАТА РАБОТА СЕ ЕДНО ЧЕ СЛУШАШ РАДИО
- Воденичаров
- младши ентусиаст
-
- Кара: e65
Аз си пуснах кабелче до входа на касетофона в предусилвателя на радиото, долу горе както е уписано в аудио подфорума в важните теми. Само че аз вместо цд чейнджър използвам мп3 плеърче. Плеърчето ми е ефтино и много тъпо, но пак е по добре от касетка. Пробвах с iPod и ефекта е много добър. Дори ми се струва че оригиналните тон колони не са толкова лоши.
Но отпада вариянта да комндваш плеарчето от бутоните на волана и на средната конзола. И това е вариант но краен.Воденичаров написа:Аз си пуснах кабелче до входа на касетофона в предусилвателя на радиото, долу горе както е уписано в аудио подфорума в важните теми. Само че аз вместо цд чейнджър използвам мп3 плеърче. Плеърчето ми е ефтино и много тъпо, но пак е по добре от касетка. Пробвах с iPod и ефекта е много добър. Дори ми се струва че оригиналните тон колони не са толкова лоши.
А кабелчето какво е?
- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320dA 525xd
- i4koo
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 M52
- Мечтае да кара: M5
Третата идея е за едно китче за iPhona и да го ползвам като iPod. Пак не се намира в БГ ама ще го достава някак си 

Нищо лично ,Просто бизнес !
- DJ DEMY BOY
- Потребител
-
вземаш си една мр3 ка дискмен примерно и един кабел които зовършва с касетка преход хакаш в касетофона и си слушаш мр3
15 мнения
• Страница 1 от 1