Аптечка и пожарогасител - къде?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- nikiforov
- Потребител
-
- Кара: BMW E60 525D
Аптечка и пожарогасител - къде?
Колеги, бихте ли ми казали къде се предполага, че трябва да се намира в колата мястото за съхранение на аптечката и на пожарогасителя? В книжката за автомобила е посочено, че трябва да е под шофьорската седалка, ама не виждам как точно биха се закрепили там!?
- i4koo
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 M52
- Мечтае да кара: M5
Там са колега ,потърси по внимателно,погледни и под другата седалка ако и там няма ,някой преди теб си ги е харесал 

Нищо лично ,Просто бизнес !
- DjFace
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 520i, Suzuki GSXR 750 (K7)
Аптечката е отпред на дясната седалка, за пожарогасителя не знам... аз неам май (ма не съм го и търсил)
re:
Моята аптечка е пред предната дясна седалка закрепена в черна кутия. А пожарогасител нямам въпреки че взех колата от BMW- Германия. Вероятно се купува отделно. Имам обаче кислородна маска до резервната гума
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
аптечката е на предната дясна седалка отпред в черна кутия, като приставка е за седалката, а пожарогасител от магазина и в багажника се събира точно с една зелена жилетка в един от джобовете на багажника т.к. само ме спират и са много навити да им отварям багажника особено при тия -15 градуса дето бяха
та така са си комплект при мене да нема за кво да се заяждат

- nikiforov
- Потребител
-
- Кара: BMW E60 525D
Благодаря ви много за информацията!
Благодаря ви много за информацията колеги! Така ченгетата, поне от тази гледна точка, няма да имат основателна причина да се заяждат
.

6 мнения
• Страница 1 от 1