Табло, бордови компютър, скорости и задни светлини?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
- nikiforov
- Потребител
-
- Кара: BMW E60 525D
Табло, бордови компютър, скорости и задни светлини?
Колеги, налага се отново да се обърна към вас с няколко въпроса свързани с таблото, бордовия компютър, скоростите и задните светлини.
Относно таблото, искам да ви попитам, тъй като имам доста изгорели светодиодчета по него и показанията почти не се разчитат (за бордовия компютър, външната температура и др.), как се процедира в този случай? Трябва цялото табло да се смени или има и друг начин?
Относно бордовия компютър, тъй като колата ми е внос от Италия и езика на бордовия компютър май, че е на Италянски, има ли как да се смени да е примерно на Английски?
Относно скоростите имам следния проблем, че много често ми се случва вместо 3-та до включа 5-та и се получава, както сами се досештате, кофти ситуация! Някяк си отиването на 3-та скорост ми е доста трудно и я бъркам с 5-та. Възможно ли е този проблем да идва от скоростната ми кутия или е от това, че от няколко дена имам колата и не съм и свикнал още на разположението на скоростите?
Относно задните ми светлини, като включа на задна скорост, не ми светва нито една от двете. Проверих крушките - напълно изправни са и съответно сигурно проблема е от веригата? Вие на какво мнение сте по въпроса?
Относно таблото, искам да ви попитам, тъй като имам доста изгорели светодиодчета по него и показанията почти не се разчитат (за бордовия компютър, външната температура и др.), как се процедира в този случай? Трябва цялото табло да се смени или има и друг начин?
Относно бордовия компютър, тъй като колата ми е внос от Италия и езика на бордовия компютър май, че е на Италянски, има ли как да се смени да е примерно на Английски?
Относно скоростите имам следния проблем, че много често ми се случва вместо 3-та до включа 5-та и се получава, както сами се досештате, кофти ситуация! Някяк си отиването на 3-та скорост ми е доста трудно и я бъркам с 5-та. Възможно ли е този проблем да идва от скоростната ми кутия или е от това, че от няколко дена имам колата и не съм и свикнал още на разположението на скоростите?
Относно задните ми светлини, като включа на задна скорост, не ми светва нито една от двете. Проверих крушките - напълно изправни са и съответно сигурно проблема е от веригата? Вие на какво мнение сте по въпроса?
- Dozo
- младши ентусиаст
-
- Кара: e39 520i
Здравей, колега!Общо взето 70-80% от нас страдат от тези пиксели и от всички мнения до сега съм си извадил извода,че само смяна с ново е управията.Прочети във втората ВАЖНА тема- Tips&Tricks има как да се опиташ да си помогнеш.За смяна на езика или в Даро кар или в Камор.Относно скоростите-може би още не си свикнал.При мен 5та влиза малко трудничко и за това не съм ги обърквал до сега.
А относно светлините незнам за е39ката,но на е30 има механичен контактор и когато се замърси несветят.Прочети важната тема,има доста информация за много неща.Ползвай и търсачката със сигурност въпросите дето те интересуват са обсъждани многократно 

Всеки има значение,иначе никой няма значение.
2 мнения
• Страница 1 от 1