Моля за мнения - Е 39 525 ТДС?

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

Моля за мнения - Е 39 525 ТДС?

Мнение от blackrider » 25 Яну 2008, 21:21

Огледал съм се в едно Е 39 525 ТДС комби 1999г ,Моля за мнения относно този двигател? Досега съм карал само един дизел пежо 307 служебно но модел 2006та и двигател комон реал и съм с много добри впечатления.Но какво да очаквам от този двигател на БМВто?
Казвайте плюсове и минуси???? Харчене ,палене зимно време ,по чести проблеми.........Ще съм ви мноооого благодарен ! :help:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e39 525 tds

Мнение от DrMasster » 25 Яну 2008, 21:47

Рутинен въпрос! Май вече е време да се отбележи всичко за тоз тдс, че и за м50 и да се остави горе една тема да мига па може и с червен цвят :mhihi:

Иначе мотора е чудесен, стига да се отнасяш с необходимото внимание към него, редовно и правилно обслужване, както и да внимаваш с какво го храниш. Ако всичко е ОК по мотора разхода е такъв, какъвто го пише в книгите. При това положение колкото е по студено по добре пали, па като се постопли според зависи.. Иначе си приготви към 1500* лв за всеки случай ако пропуснеш някой важни моменти при избора. Как да разбереш кои са тези важни моменти? Опитай сам да си отговориш иначе ще ти се скарат!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от blackrider » 25 Яну 2008, 22:14

Благодаря за бързия отговор.Четох доста за тдс и да си кажа : май всичко си опира до късмета! Това се отнася и за бензинките ! Аз да чукна на дърво до сега съм попадал все на читави колици ,да се нядявам и в бъдеще да е така :lol:

Ледения
Аватар
Кара: Е60 535d
Мечтае да кара: из Las Vegas!

Мнение от ICE » 26 Яну 2008, 3:00

blackrider написа:Казвайте плюсове и минуси???? Харчене ,палене зимно време ,по чести проблеми.........Ще съм ви мноооого благодарен ! :help:

Всичко е изписано по няколко пъти!
Четеш и Успех!

Назад към E39