Въпрос за 540i M
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
43 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Въпрос за 540i M
Здравейте, аз сам нов в клуба и искам да ви питам как да кача снимки от
мен на форома да видите яака кола БМВ 2002 540и М 6 скорости.
благодариа ви.
мен на форома да видите яака кола БМВ 2002 540и М 6 скорости.
благодариа ви.
- noiseless
- младши ентусиаст
-
- Кара: E63 650i '06
Колега, първо - добре си дошъл; второ - преглеждай си пост-а преди да го изпратиш, защото с тези правописни грешки е доста смешен
И трето, но не на последно място - тук всички сме виждали яки BMW-та, но се радваме, че и ти имаш такова, разбира се
Приятен престой във форума!
И трето, но не на последно място - тук всички сме виждали яки BMW-та, но се радваме, че и ти имаш такова, разбира се
- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
Радко баце......едвам ти прочетох написаното,радвам се че имаш такава кола,да си я караш със здраве
Иначе качваш си снимките в галерията,казваш когато си го направил,и ние я отваряме и виждаме яката кола
Иначе качваш си снимките в галерията,казваш когато си го направил,и ние я отваряме и виждаме яката кола
- sambeto
- ентусиаст
-
RadoE39 написа:Sorry guysove ama az sam v shtatite i nimam klaviatura kato za na bulgarsi i svalih edna programa da moga da pisha na BG ama bukvite sa razmurdani. Izviniavam se
Бре в първия момент разчетох втората дума като "гъзове",и таман да хващам самолета да ходя да те търся в Щатите,ма зацепих че там тая дума не значи това,та отказах резервацията
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
RadoE39 написа:Sorry guysove ama az sam v shtatite i nimam klaviatura kato za na bulgarsi i svalih edna programa da moga da pisha na BG ama bukvite sa razmurdani. Izviniavam se
- Stoyan7777
- младши ентусиаст
-
хаха...оставете радко, той момчето много време е тука и му е много трудно да пише на български. ако има нешо аз ще му помагам иначе колата му е мног ... яка, сега ще му кача няколко снимки че да се радва.
noiseless написа:Колега, първо - добре си дошъл; второ - преглеждай си пост-а преди да го изпратиш, защото с тези правописни грешки е доста смешен![]()
И трето, но не на последно място - тук всички сме виждали яки BMW-та, но се радваме, че и ти имаш такова, разбира се![]()
а бе бате, не знам кво си виждал ама погледни пак...
просто нема кво да се заяждаш
- маречков
- ентусиаст
-
- Кара: е34,е39, МL320, е70 4.8 и F 15
На салона снимки имаш ли? И там на мотора от дясно, можеш ли да качиш някоя дето се вижда турбината?
Иначе си е хищник
, много арен екземпляр си земал.
Иначе си е хищник
- sambeto
- ентусиаст
-
RadoE39 написа:Във форумите се пише задължително на кирилица! В противен случай мненията ви ще бъдат изтрити без предупреждение!
Самбето мерси. това не е торбина а supercharger приател, и да мога да добавиа снимки от салона в скоро време
не ни баламосваи всичките снимката на двигателя е на Динан на 540-ката със суперчарджър пише си нажсякъде Динан на стрът бреиса на маркучите
http://youtube.com/watch?v=brn1UBLnnCo
http://www.jimmy540i.com/gallery21.jpg
Алоо Американеца. Абе я да ми кажеш що намирам същите снимки на : ЯАката Е39 -ка в нета бе ?
http://images.google.bg/imgres?imgurl=h ... g%26sa%3DN
http://images.google.bg/imgres?imgurl=h ... g%26sa%3DN

43 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3