лаисна на радиото Help !
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
			13 мнения
			 • Страница 1 от 1

- El Diablo
- старши ентусиаст
- 

- Кара: E70
лаисна на радиото Help !
колеги как да я махна тая пуста лаисна    

полудявам вече искам да си довърша феислифта отвътре 

моля някои ПО подробно да обясни как се сваля с какви инструменти каде как, и после ест. как се слага обратно (щото маи нещо се чупело..) а някои колега ми каза после с лепенка да я залепя е как с лепенка нали ще почне да се "ЛашКа" или ?
ще кача няколко /мои/ снимки, и искам да постигна визията на последната снимка без да давам 30 000 ++-- хилки за М пакет и феислифта /ако ще се дават пари наи добре за Е60 мое мнение/ 

ПС: не Ме ебаваите за стелките не съм ги сменил още 

а да направя лаисната и ще има тема и за РИНГОВЕТЕ на таблото но като му доиде времето, както и за по дългия дислеи на радиото 

а това Е целта .. :>

полудявам вече искам да си довърша феислифта отвътре

моля някои ПО подробно да обясни как се сваля с какви инструменти каде как, и после ест. как се слага обратно (щото маи нещо се чупело..) а някои колега ми каза после с лепенка да я залепя е как с лепенка нали ще почне да се "ЛашКа" или ?
ще кача няколко /мои/ снимки, и искам да постигна визията на последната снимка без да давам 30 000 ++-- хилки за М пакет и феислифта /ако ще се дават пари наи добре за Е60 мое мнение/

ПС: не Ме ебаваите за стелките не съм ги сменил още

а да направя лаисната и ще има тема и за РИНГОВЕТЕ на таблото но като му доиде времето, както и за по дългия дислеи на радиото

а това Е целта .. :>

- moni76
- ентусиаст
- 

- Кара: e39 525dA
- Мечтае да кара: м6
Колега, трябва да извадиш целия панел на касетофона и после и шината на която ляга, защото капака е на нея. След това въпросната лайсна е хваната с два нита, които и аз като се мъчих да я сваля не упях, но на мен не ми и трябваше, просто се пробвах. Има едни пластини на тези нитове, които наистина трябва да ги счупиш за да я извадиш цяла. След това с двойно залепваща лента нещата ще заспят.
Успех.

Успех.
- El Diablo
- старши ентусиаст
- 

Ее монка златен си бате мерси, значи трябва да сваля цялото радио а?   

Как се сваля радиото, пробвах се 1 път, махнах копчето дето се пуска/увеличава радиото, но без успех ? КАК СЕ МАХА РАДИОТО демек целия панел долната и горната част колеги ?
тя лаинсата ако се държи на някаква метална шина да я издавя със шината за да сваля лака и да я боядисам ... даваите идеи

Как се сваля радиото, пробвах се 1 път, махнах копчето дето се пуска/увеличава радиото, но без успех ? КАК СЕ МАХА РАДИОТО демек целия панел долната и горната част колеги ?
тя лаинсата ако се държи на някаква метална шина да я издавя със шината за да сваля лака и да я боядисам ... даваите идеи

- map13
- младши ентусиаст
- 

- Кара: E39 525d вагон
- El Diablo
- старши ентусиаст
- 

е мразим некви мърлячи да ми пипат по колата .. то направо да я бех дал и да боядисат лаисните а   

та как се сваля тва касетофонче ?

та как се сваля тва касетофонче ?
- El Diablo
- старши ентусиаст
- 

нещо схеми на болтове ала бала няма ли ? преди един колега ми помогна супер много като ми даде некво видео как се сваля централната конзола   а са радиото а де..
  а са радиото а де..

а са радиото а де..
  а са радиото а де..- Воденичаров
- младши ентусиаст
- 

- Кара: e65
Махаш копчето и бъркаш с една тънка отверка вътре (трябва да се ориентираш къде трябва да влезе отверката). Като дръпнеш дръжката на отверката в ляво- освобождава лявата страна на радиото и обратно. Моето радио е най-обикновеното и се демонтира по този начин.

Колега, като махнеш копчето ще видиш едно като плъзгач малък. Намира се зад копчето леко вдясно. трябва да мушнеш права отерка и да я завъртиш за да освободиш панела отляво .А другия панел се държи на 4 винтчета ако не се лъжа, ама там е лесно. Айде успех и да се похвалиш после, иначе е станало перфектно  

- El Diablo
- старши ентусиаст
- 

мерси брат да минат събота неделя и тва панелчето ще го мъчим че са деиствам в/у фитнесчето у нас си праим шукариии  облицовки глупости   и после се пофалим като го направим 1во на тебе нали си моя човек с ксенона
  и после се пофалим като го направим 1во на тебе нали си моя човек с ксенона    

бади здрав

бади здрав

- El Diablo
- старши ентусиаст
- 

немаш ядове готин драсни на ЛС ГСМ и горе доло по кое време ше идваш че нали знаеш събота неделя лудница тука ае аз палим да разходим 2те ми жени   по късно ще ти пиша чееее
  по късно ще ти пиша чееее  

Е КОЛЕГИ ЗАЩО НЕ МИСЛИТЕ И ПРЕЦАКВАТЕ КОЛЕГАТА НИЩО НЕ СЕ ЧУПИ МИСЛЕ СЕ СРЕДНАТА ЛАЙСНА СЕ СВАЛЯ СУПЕР  ЛЕСНО БЕЗ ДА СЕ ЧУПИ НИЩО КАТО СВАЛИШ КАСЕТОФОНА ИМА ДВА ЩИФТА С ПРУЖИНИ КОИТО УПРАВЛЯВАТ МЕХАНИЗМА НА КАПАЧЕТО МАХАШ ПРУЖИНИТЕ И ВТУЛКИТЕ И ГОТОВО СУПЕР ЛЕСНО Е
от модеераторския екип:
Писането с главни букви е крайно НЕЖЕЛАТЕЛНО!!!

от модеераторския екип:
Писането с главни букви е крайно НЕЖЕЛАТЕЛНО!!!
			13 мнения
			 • Страница 1 от 1