Носи ми колата
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- sajonara
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530 M54B30
Носи ми колата
Като засиля на 80км/ч на прав участък равен без дупки и се усеща едно носене (нестабилност),и като мина през някоя малка шахта (не е дупка,а неравност) и усещам носене на задницата май, а може и на предницата да е но май е на задницата.
Някакви съвети за проблема?
Някакви съвети за проблема?
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
отиваш в ДаруКАР за реглаж ! (на предница и задница.. там прават и на 2те за сигурност, а не може само на предница..)
та ако има нещо ще ти го кажат като я дигнат нависокото
ако има нещо не както трябва то цялостен реглаж НЕ може да се направи
но там ще обясниш кам 100 и нещо лв беше
та ако има нещо ще ти го кажат като я дигнат нависокото
ако има нещо не както трябва то цялостен реглаж НЕ може да се направи
но там ще обясниш кам 100 и нещо лв беше- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Най-много и амортеьсори да трябва да смениш.. 
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- sajonara
- младши ентусиаст
-
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
- sajonara
- младши ентусиаст
-
Миналата седмица закарах моята за ходова част - в ДАРУ ми бяха казали че заден десен носач е за смяна т.е. някакъв тампон, пък то било добре да се сменя всичко симетрично. Направо ги накарах да сменят всички носачи, тампони, шарнири и т.н. и така излязох от 2 000 лв.
И преди не е тропала, но сега си друго - разлика има със сигурност!
Ако ти носи колата съмнявам се да си само за реглаж. По добре отиди първо да ти прегледат ходовата част и ако всичко е ок(което ме съмнява) тогава ходи за реглаж.
И преди не е тропала, но сега си друго - разлика има със сигурност!
Ако ти носи колата съмнявам се да си само за реглаж. По добре отиди първо да ти прегледат ходовата част и ако всичко е ок(което ме съмнява) тогава ходи за реглаж.
- sajonara
- младши ентусиаст
-
Е защо да ходя в дарука, като там са кожудери. Има толкова сервизи занимаващи се с БМВ-та,то достатъчно е да ми открият проблема и сам мога да си го реша.Все пак части има колкото искаш,особено в Е-bay.А за турските да не говорим, направо са на безценица.
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
мн ясно че ше се намерат , мани ги тия пущиняци дарук
то като те видат приятно разсеян смотан ше ти вземат и 5000 за ходовата част
нали се сещаш там взимат за работа еднакво нема значение дали караш кола за 10 000 или 200 000
там винаги ше ти кажат че има нещо.. щото просто не може 10 годишна кола да е Тип топ :>
просто си намираш маистор които прави много готини колички и джипове и винаги е зает.. лично имам 1 човек работил цял живот в мержедес.. в княжево е и съм супер доволен ... и винаги имат мнооого работа така че разпитаи
то като те видат приятно разсеян смотан ше ти вземат и 5000 за ходовата част
нали се сещаш там взимат за работа еднакво нема значение дали караш кола за 10 000 или 200 000
там винаги ше ти кажат че има нещо.. щото просто не може 10 годишна кола да е Тип топ :>
просто си намираш маистор които прави много готини колички и джипове и винаги е зает.. лично имам 1 човек работил цял живот в мержедес.. в княжево е и съм супер доволен ... и винаги имат мнооого работа така че разпитаи

- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
Виж за криви джанти, и на мен ми носеше задницата само на минаване през шахти, и кво се оказа яко крива задна джанта

Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
Аз си купих колата преди малко повече от два месеца. Та тогава, като един куповач, който иска преди да даде пари, да разбере какво купува закарах колата в ДАРУ, за основен преглед ( мисля че съм писал в някои теми за този преглед) и тогава ми съобщиха каво трябва според тях да се оправи и колко ще струва. Само че аз работя в компания с доста сериозен автопарк и подръжката на автомобили е една от основните дейности в процеса, т.е. не ми обяснявайте, че съм се хвърлил в джаза щот се чудя къде да си дам парите!
Всичко по ходовата част го правиха в сервиз който ми поддържа другите автомобили, а цената е такава защото е сменено наистина всичко- ако това го правих в ДАРУ сигурно колегата щеше да е прав за 5 - те хиляди лева.
Колега не те съветвам да се мяташ на евтини части - ще се разтропа съсвем скоро пак и ще ти излеза пак толкова. Ако смяташ да не си сменяш колата скоро, направи я - то си е за тебе! Успех!
- sajonara
- младши ентусиаст
-
Слава богу, оказа се крива джанта(квадратна)
. Изправих я и сега.... стрелата полетя със .... 50км/ч.
Е още 150 от горе не я затрудниха,но по-добре бавно и спокойно , отколкото бързо и напрегнато. Лека и безаварийна.
- sajonara
- младши ентусиаст
-
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2