Е39 ??? :help:
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
34 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Е39 ??? :help:
Имам питане кьм притежателите на Е39
В момента карам Е36 95г. и сьм се ориентирала кьм 5-та серия. Да споделите нещо за гореж и двигатели-кой е по сполучлив. Дизелов или бензинов ... Мисля нещо около 97г. да е ...
В момента карам Е36 95г. и сьм се ориентирала кьм 5-та серия. Да споделите нещо за гореж и двигатели-кой е по сполучлив. Дизелов или бензинов ... Мисля нещо около 97г. да е ...Know your rights ! ! !
- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
Пич,по тая тема има толкова изписано.......
Просто разгледай малко в тоя раздел,и ще намериш отговор на всичките ти въпроси
Просто разгледай малко в тоя раздел,и ще намериш отговор на всичките ти въпроси
Пич, ако се качиш на Е39, след като си карал Е36, сигурно нема ти се слиза от тая кола. При мене беше точно така...... Е36 -> Е39 Е вервай ми, нема слезна от нея докат не сбера некой лев за Е60
А и какво очакваш да ти кажат колегите от подфорума на Е39, че не става за нищо ли..... е има си кусури, ама се преодоляват

- Svetlyo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Всичко!
- Мечтае да кара: Боинг 737-800
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=78923 защо е толко трудно да се ползва търсачката не зная???
- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; G81 M3 Stage 3
И аз минах от Е36 купе на Е39 и съм много доволен. Вече мотор, разход, екстри, година и т.н. са подробности, които зависят най-вече от бюджета.
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Намери някои във Велико Търново с Е39.. в добро състояние.. качваш се караш .. возиш се и преценяваш.. и да ни питаш нас тука са само сектанти.. едни ще ти говорят за дизел, други за бензин, едни за автомати, други с ръчни скоростил... всичко е въпрос на лична преценка 
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- Mitaran
- младши ентусиаст
-
- Кара: Рейдж Ровър 4,4
ето виждаш, секи има различно мнение, аз ако си взимам бензин ще е М ама всяка кола си е Котка в чувал... въпрос на късмет, имаше един много як лаф от един филм - Не шофьора избира колата а Колата избира шофьора... така че успех 
Mitaran написа:ето виждаш, секи има различно мнение, аз ако си взимам бензин ще е М ама всяка кола си е Котка в чувал... въпрос на късмет, имаше един много як лаф от един филм - Не шофьора избира колата а Колата избира шофьора... така че успех
Наистина е въпрос на ОГРОМЕН късмет, аз лично мога да кажа, че съм попаднал на кола, която е поддържана и не съм сменявал нищо.......все още(за 5 месеца)
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
мации взимаи Е39 без да се чудишш .. бензина гори 2 литра на 100 км отгоре, така че ако не си намериш ефтина нафта нема смисал за дизел
а и са млади готини хора сме нема да караме селскостопански техники с нафта
пък проблеми при ТДС-и яко .... аз клона към бензина не щото карам 520 бензин а щото имам наблюдение и в/у 525 ТДС , кво и да земеш нема да е грешка ама ако е дизел да е 525 Д ..
моята е 97ма края ,вече 7 месеца я юркам ебаси животното
ма са преди летото ше требва да я вкарам в бокса да смена разни неща за по сигорно .. водна помна термостат маркучи антифриз и т.н. за мое спокоиствие !
а ако имаш път към Сф ше ти сформирам тест драиФФФФ с 520 бензинче 525 ТДС и ако искаш един лудак с 525 Д ама там вече отиваме в по големите пари а и тои мн луда глава тоя моя човек
..
само не прави грешката 520 автоматик
ае пиши ако идваш към София
а и са млади готини хора сме нема да караме селскостопански техники с нафта
моята е 97ма края ,вече 7 месеца я юркам ебаси животното
ма са преди летото ше требва да я вкарам в бокса да смена разни неща за по сигорно .. водна помна термостат маркучи антифриз и т.н. за мое спокоиствие !
а ако имаш път към Сф ше ти сформирам тест драиФФФФ с 520 бензинче 525 ТДС и ако искаш един лудак с 525 Д ама там вече отиваме в по големите пари а и тои мн луда глава тоя моя човек
само не прави грешката 520 автоматик
ае пиши ако идваш към София
34 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3