Амортисьори
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Амортисьори
Скоро ще ми се налага да сменя задните амортисьори.Знаете ли някой магазин където се продават оригинални амортисьори или Саш или Билщайн, на добра цена?:help:
В Дару са 359лв. + допълнителните неща излиза към 400лв. единия, работата е 133лв.
В Дару са 359лв. + допълнителните неща излиза към 400лв. единия, работата е 133лв.
Proud owner of Мini Cooper S R53 04' and BMW E66 08'

- robert1975
- младши ентусиаст
-
имам два перфектни втора употреба-още на колата която разглобявам-оня ден продадох предните-пича остана супер доволен-двата задни ги давам за 150 лв. 
BMW-маниак

Аз имам човек който да ми ги слага,но търся магазин къде да ги купя
не съм луд да дам 133лв. само за смяна на 2 амортисьора
Можеш ли да ми кажеш от кой магазин си ги взел?
Благодаря ти,но държа да са нови,втората употреба в повечето случай излиза по скъпо от новата
като се има предвид,че можеш да изкараш 2 год., но можеш да изкараш и 1 месец
Очаквам още мнения
[
Можеш ли да ми кажеш от кой магазин си ги взел?
имам два перфектни втора употреба-още на колата която разглобявам-оня ден продадох предните-пича остана супер доволен-двата задни ги давам за 150 лв.
Благодаря ти,но държа да са нови,втората употреба в повечето случай излиза по скъпо от новата
Очаквам още мнения
Последна промяна eno на 14 Мар 2008, 13:00, променена общо 1 път
Proud owner of Мini Cooper S R53 04' and BMW E66 08'

- Бай Митьо
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сувалка
Вчера бях в Камор и ми казаха, че скоро ще трябва да сменям амортесьори, там имам доста мой хора и казаха, слагай само Сакс и ако не ги купуваш от нас, защото са доста скъпи, аз съм за предни де 422 без ДДС, купувай от D&N. Никъде другаде. Поне така те ми казаха.
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!
cable написа:Вчера бях в Камор и ми казаха, че скоро ще трябва да сменям амортесьори, там имам доста мой хора и казаха, слагай само Сакс и ако не ги купуваш от нас, защото са доста скъпи, аз съм за предни де 422 без ДДС, купувай от D&N. Никъде другаде. Поне така те ми казаха.
Точно за D&N говорех, ама реших да не го споменавам. Ако колегата иска ще звънна да питам колко са двата с работата, само да ми каже за комби ли сатва дума или за седан
- asasin18
- ентусиаст
-
- Кара: е70 sd
asasin18 написа:колага кажи каде е тоя сервиз, че аз определно имам пробкем с намирането на добър
Колега, сервиза се намира в Младост 2 на 30м от McDonald's срещу Деница-та....... Ако искаш мога да те заведа и ако моя човек е на работа можа за 30 мин да ти ги сменят заедно със оня тест за амортесьори, там сето ти друсат колата на некви платформи и ще ти кажат дали и другите амортесьори не са за смяна
ПС Става въпрос за D&N сервиз!!! За да няма недоразумения
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2