Cd changer e39 97'
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Cd changer e39 97'
Здравейте, интересува ме мога ли да сложа cd changer за 6 диска, който да чете мп3-ки на bmw e39 97 година. Препоръчйте някакви и ако може ми обеснете как да го сложа 

- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
Първо здравей, ама:
, почва едно натискане на копчета и ти писва.
, такъв дзвер не съм виждал досега. Имам си МП3-ка, само записваш повече музика и не можеш да си намериш най-готините парчетамога ли да сложа cd changer за 6 диска, който да чете мп3-ки

- kalinm
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39
здрасти колега,аз съм с changer,а за мп3 съм си взел 1 флашка с 2гб и 1 джаджа,която е с 6 честоти...пъхаш в запалката включваш на 1 от честотите,настройваш същата честота на радиото...някоя не много използвана и слушаш на воля:)
- kalinm
- кандидат ентусиаст
-
съветвам да си записвате музиката във флашката на папки ина4е пада голямо търсене като ти се дослуша точно определена песен:)
- kalinm
- кандидат ентусиаст
-
значи,това за което говоря изглежда като зарядно за телефон за кола,изписани са 6 честоти на него и самото то се включва в запалката...от него излиза кабел,който завършва или с жак за слушалки или с usb.мп 3 устройството което имам аз има и 2 те.включваш го и почваш да слушаш...ако си от софия,има го ф-ма дейзи,намира се срещу кат има 1 бенз лукойл покрай нея по улицата на 100 метра в ляво..
- kalinm
- кандидат ентусиаст
-
- kalinm
- кандидат ентусиаст
-
- DANTE525tds
- кандидат ентусиаст
-
Аз колко знам май ти трябва оригинален!
Стои в багажника , но не там където е акумулатора , а от другата страна!
Аз си реших проблема, махнах оригиналния плеър и сложих даже и с ДВД!
Стои в багажника , но не там където е акумулатора , а от другата страна!
Аз си реших проблема, махнах оригиналния плеър и сложих даже и с ДВД!
здравейте, тая джаджа дето може да се слушат мп3-ки я продават в технополис!!!!!представлява нещо подобно на зарядно за телефон,захранва се от запалката, връзката между него и касетофона става посредством свободна радио-честота !по принцип върши работа,само понякога се чува малък шум в тонколоните (може да е от самите ми тонколони
). Самото устройство струва около 30-35 лв., отделно се копува карта с памет поне 2 гб която е около 15-20 лв., или общо става около 50-60 лв., ако човек не е много претенциозен откъм звук и качество на музиката върши идеална работа особено за дълъг път !!

Малко помощ от мене
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... highlight=
Ето тука прочети, има решение на въпроса........

Ето тука прочети, има решение на въпроса........
- Dozo
- младши ентусиаст
-
- Кара: e39 520i
Да, колега седи в лявата страна на багажника зад кората която се отваря.Моя ченджър е оригинален и е Блаупункт.Ако имаш късмет потърси по автоморгите,но ще ти трябва и оригинален лентов кабел за да го свържеш.Цената ще е на пазарлък но няма да е много ефтин.Примерно 400-500 лв.Ако ги намериш за по-малко си на кяр.Поне така си мисля.Щом нямаш монтиран,то поне би трябвало да имаш заготовките за монтиране.
Всеки има значение,иначе никой няма значение.
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
Здравейте. Колеги да не се занимаваме с някакви си чейнджъри, слагайте цели компютри, за момента проучвам положението, но съм се ориентирал към това едно от това: http://realvision.bg/products.php?cid=37, декстоп машина, един ЛСД 17" монитор, па като се опаричим и тъчскрийн.
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2