Прегодна букса към Angel Eyes фарове!?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
			4 мнения
			 • Страница 1 от 1

- mad_presley
- старши ентусиаст
- 

- Кара: E39 M5
Прегодна букса към Angel Eyes фарове!?
Колеги, можете ли да ме ориентирате, от къде мога да намеря преходинк-адаптер или там както му се казва за да паснат буксите от старите фарове на Angel Eyes!?
В една морга намерих 3 от преходниците, но ми липсва един за габаритите.Отидох да потърся в D&N и там ме фраснаха с цена от 80лв за комплекта, единични бройки няма.
Сега съм го направил с кабели от компютър, които пасват, но не са хидро изолирани.
Ако някой каже от къде да си взема само един преходник-адаптер за габарити ще съм благодарен!

В една морга намерих 3 от преходниците, но ми липсва един за габаритите.Отидох да потърся в D&N и там ме фраснаха с цена от 80лв за комплекта, единични бройки няма.
Сега съм го направил с кабели от компютър, които пасват, но не са хидро изолирани.
Ако някой каже от къде да си взема само един преходник-адаптер за габарити ще съм благодарен!
- Smoocki
- старши ентусиаст
- 

- Кара: 600 коня с умивна на лицето
- Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
- Детайли за колата: Garrett 3582
- mad_presley
- старши ентусиаст
- 

Не става, в смисъл става, ама трябва да слагам термошлаух с различни диаметри и други такива щуротии.То най-лесно е да резна кабела и да го запоя директно към фасунката за габаритите, но не ми се прави побългаряване  До сега колата е пазена от "технически конци" (разбирай тел) и други такива евтини манипулации, спестяващи някой лев и за това искам да си сложа оригиналния преходник.Лошото е, че продават само комплекти на доста висока за продукта цена, а и аз си взех трите за 10лв и не ми се дават още 80 за комплект.Ако не ги бях взел тези от моргата, със сигурност щях да взема оригиални, но сега съм в леко кофти положение
 До сега колата е пазена от "технически конци" (разбирай тел) и други такива евтини манипулации, спестяващи някой лев и за това искам да си сложа оригиналния преходник.Лошото е, че продават само комплекти на доста висока за продукта цена, а и аз си взех трите за 10лв и не ми се дават още 80 за комплект.Ако не ги бях взел тези от моргата, със сигурност щях да взема оригиални, но сега съм в леко кофти положение  

Ако някъде се продават по единични бройки, например по 20лв парчето, нямам нищо против да си го купя, ама на, няма

До сега колата е пазена от "технически конци" (разбирай тел) и други такива евтини манипулации, спестяващи някой лев и за това искам да си сложа оригиналния преходник.Лошото е, че продават само комплекти на доста висока за продукта цена, а и аз си взех трите за 10лв и не ми се дават още 80 за комплект.Ако не ги бях взел тези от моргата, със сигурност щях да взема оригиални, но сега съм в леко кофти положение

Ако някъде се продават по единични бройки, например по 20лв парчето, нямам нищо против да си го купя, ама на, няма

- mad_presley
- старши ентусиаст
- 

Колеги, кажете от къде да намеря такава преходна букса за габаритите:

Ако някой има, ще му я купя на магазинска цена 
Вие как сте ги свързали

Ако някой има, ще му я купя на магазинска цена

Вие как сте ги свързали

4 мнения
			 • Страница 1 от 1