Взаимозаменяеми части
Модератори: alpina-ma6inata, Технически модератори
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
Re: ....
намазано е с сапун-сигурноTurbo_Ted написа:bmwfena написа:невъзможноbavareca_86 написа:здравейте всички някой може ли да ми каже дали таблото с уредите от Е34 става за Е28![]()
е пък аз видях е28 с табло от е34... как стаа тая раотаневъзможни неща няма

- Archi
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39
- Мечтае да кара: фадрома в народното събрание
Здравейте на всички! Не знам дали е най-подходящото място за запитване, обаче не мога да си намеря амортисьори за Е28 цата, а пък не искам да си купувам някъкви буклуци Monroe, щото един х.. нищо не става от тях. Та ще съм ви наистина благодарен ако някой може да ми каже от къде мога да си намеря нещо добро.
- Archi
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39
- Мечтае да кара: фадрома в народното събрание
То проблема е, че предните ми в момента са монро и са много зле, пък и за демонтаж и после пак за монтаж и те станаха златни. Иска ми се да му сложа Bilstein ама най-вероятно за тоя модел няма да мога да намеря. Някой ако може да помогне от къде мога да си поръчам ще съм му много благодарен !!!
- el cho
- Потребител
-
- Кара: BMW E28 M20B20 '84
Първо искам, да благодаря на NeoPrint, за отключването на тази тема!
Благодаря!
Според мен, темата може да поеме още информация, относно взаимозаменяемите части, на описаните модели, както и други модели, от които може да се взаимстват елементи и части!
Въпросите, също не са изчерпани. Ето, аз имам тамън два въпроса
. Стига съм философствал-да пристъпим към темата!
Както се изказа, колегата Turbo_Ted, вентилатора за парното на Е28, е 1:1 с този на Е21. За други модели, няма инфо за сега!
Другият ми въпрос, е за релето на мигачите-от кои модели става на Е28-цата?
Благодаря!
Според мен, темата може да поеме още информация, относно взаимозаменяемите части, на описаните модели, както и други модели, от които може да се взаимстват елементи и части!
Въпросите, също не са изчерпани. Ето, аз имам тамън два въпроса

Както се изказа, колегата Turbo_Ted, вентилатора за парното на Е28, е 1:1 с този на Е21. За други модели, няма инфо за сега!
Другият ми въпрос, е за релето на мигачите-от кои модели става на Е28-цата?
- el cho
- Потребител
-
Добре де, никой ли не знае за това проклето реле!? Става ли от други модели, или не?
Може въпросът ми да звучи глупаво и елементарно за някои, но в момента няма как да проверя!
Може въпросът ми да звучи глупаво и елементарно за някои, но в момента няма как да проверя!
- axel_stz
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: каквото има
- Мечтае да кара: Alpina B7 Bi-Turbo
Re: ....
Turbo_Ted написа:е пък аз видях е28 с табло от е34... как стаа тая раотаневъзможни неща няма
Е, те т'ва ако някой може да ми обясни как става

Че моето табло е нацепено като чамова дъска

ама читаво, оригинално от Е28 нещо не се намира

Или може би става дума само за таблото с уредите, а не за цялото арматурно табло

- Turbo_Ted
- великият шестак
-
- Кара: няколко и киселее
Re: Взаимозаменяеми части
axel_stz написа:Turbo_Ted написа:е пък аз видях е28 с табло от е34... как стаа тая раотаневъзможни неща няма
Е, те т'ва ако някой може да ми обясни как става![]()
![]()
![]()
Че моето табло е нацепено като чамова дъскаи откакто съм си взел колицата искам да го сменя,
ама читаво, оригинално от Е28 нещо не се намираА Е34-ки под път и над път
Или може би става дума само за таблото с уредите, а не за цялото арматурно табло
на мен не ми се отдаде възможност да пробвам, но имам познат който си направи трансплантацията успешно.. не съм го виждал тия дни.. загуби се като ланшния сняг, но ако го мерна тия дни ще я наснимам даже... цялото табло (корубата) със все предни седалки и таблото с уредите мисля че и корите на вратите беше сменил предните, но за корите не съм сигурен ако го засега ще го наснимам, дори и с телефон да е..

помня само че беше голяма врътня с препасването на въздуховодите... говорих си с него преди 2 години на тая тема.. тогава ме тресеше е28 манията

- toto_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e28 520i
Turbo_Ted написа:axel_stz написа:Turbo_Ted написа:е пък аз видях е28 с табло от е34... как стаа тая раотаневъзможни неща няма
Е, те т'ва ако някой може да ми обясни как става![]()
![]()
![]()
Че моето табло е нацепено като чамова дъскаи откакто съм си взел колицата искам да го сменя,
ама читаво, оригинално от Е28 нещо не се намираА Е34-ки под път и над път
на мен не ми се отдаде възможност да пробвам, но имам познат който си направи трансплантацията успешно.. не съм го виждал тия дни.. загуби се като ланшния сняг, но ако го мерна тия дни ще я наснимам даже... цялото табло (корубата) със все предни седалки и таблото с уредите мисля че и корите на вратите беше сменил предните, но за корите не съм сигурен ако го засега ще го наснимам, дори и с телефон да е..
помня само че беше голяма врътня с препасването на въздуховодите... говорих си с него преди 2 години на тая тема.. тогава ме тресеше е28 манията![]()
Да не е едно е28 от Куклен.
Щото преди известно време гледах там едно с табло и кори и седалки от е34.
- el cho
- Потребител
-
Машинките за ел. стъклата и от кои други модели стават на Е28?
Благодаря!
п.с. и допълнитален въпрос, какво още е необходимо за прехода от ръчка към ел.? Копчета, бушони и релета-ясно!Друго?
Благодаря!
п.с. и допълнитален въпрос, какво още е необходимо за прехода от ръчка към ел.? Копчета, бушони и релета-ясно!Друго?
- KriK4eTo
- младши ентусиаст
-
- Кара: л Е21, а сега Е28
- Детайли за колата: Ниски и бавни.
Re:
Archi написа:То проблема е, че предните ми в момента са монро и са много зле, пък и за демонтаж и после пак за монтаж и те станаха златни. Иска ми се да му сложа Bilstein ама най-вероятно за тоя модел няма да мога да намеря. Някой ако може да помогне от къде мога да си поръчам ще съм му много благодарен !!!
В EBAY има каквото ти трябва ,преди година слагахме на едно Е30 Bilstein Heavy Duty от Е28 ето ти едни като за пример

Може ли един бърз въпрос от мене понеже мисля да открадна окачването на едно е34 ме интересува отпред пружинките и амортисьорите стават ли на е28
DIFFICULT DOES NOT MEAN IMPOSSIBLE
P.O.N.T.I.A.C
poor old nigga thinks its a caddillac
http://pleasehelp.hit.bg/
P.O.N.T.I.A.C
- axel_stz
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: каквото има
- Мечтае да кара: Alpina B7 Bi-Turbo
P 4446 PP написа:Може ли един бърз въпрос от мене понеже мисля да открадна окачването на едно е34 ме интересува отпред пружинките и амортисьорите стават ли на е28
И аз се интересувам от същото, но искам да знам и за задните

Ако някой знае, моля да обясни Plug & Play ли е работата или има и "побългаряване"

отзад стават
DIFFICULT DOES NOT MEAN IMPOSSIBLE
P.O.N.T.I.A.C
P.O.N.T.I.A.C
- axel_stz
- кандидат ентусиаст
-