аре 4точки 30лв и един час
Модератор: Общи модератори
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
аз съм си мислил за табелка "автомобилът местодомува тук" - ако са придирчиви може и да се загледат, че нямаш ксерокопие на прозореца, което да удостоверява, но пък може да мине номера.
Нещо, което научих докато разботех като шофьор - ако си спрете колата с минимун едно колело на тротоара може и да не ви я вдигнат - нещо като знак е и при мен досега действа успешно. Естествено, че трябва да има други автомобили наоколо, които да са спряли неправилно, за да не ви закачат. Няма гаранция с тоя номер, но пък и не вреди.
Нещо, което научих докато разботех като шофьор - ако си спрете колата с минимун едно колело на тротоара може и да не ви я вдигнат - нещо като знак е и при мен досега действа успешно. Естествено, че трябва да има други автомобили наоколо, които да са спряли неправилно, за да не ви закачат. Няма гаранция с тоя номер, но пък и не вреди.
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- speedmaster
- "Баба Яга" Склад
-
абе аз попринцип практикувам отваряне на предния капак
когато съм го правил не съм имал грижи ,ама тоя път си викам аре ....
и то се ................................абе смрад!

когато съм го правил не съм имал грижи ,ама тоя път си викам аре ....
и то се ................................абе смрад!
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
абе даиде да намерим жигулата пак то штом сме се навили ште саберем материяла и и сте го товарим с колите и ж жигулето и посел с камера като туристи гледаи смех хехехехехеех
абе незнам колко трябва да тежи, за да не могат да я вдигнат ама преди 6 месеца видях как се опитаха да вдигнат една S-class-а и я изпуснаха, т.е. не можаха да я вдигнат
) Ама мама им мръсна тея гадове имат вече нови паяци където се просягат навсякъде и между дърветата и си е ебало майката аз онемях като видях от какви места какви коли вадят ... Абе хубвато да вдигат ама що не вдигнат колите от "Витошка" или тея по "Графа" или къде ли още не, говоря за коли които са 15 000ЕU+, като са такива дупета, майка им...
Е заради това паркирам плътно до високия тротоар пък нека ме закачат майка им ...

Е заради това паркирам плътно до високия тротоар пък нека ме закачат майка им ...
- speedmaster
- "Баба Яга" Склад
-
xterminat0r написа:
тва изобщо няма да те спаси вийдал съм кво прават -закачат 2те външни гуми,издурпват колата закачат и другите две и те оставят да видиш колко псувни мойеш да кажеш за минимално време ....
- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
Във Варна една кола по тоя начин бяха я друпнали от тротоара и ся му я плащат на човека, на застрахователите и плащат на човечеца за пропуснати ползи. Колата беше мисля Пасат . Тъпанари пълни 

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Е затва харесвам големите коли, щото кръсника ми с един Шевролет Каприс Класик спира където си иска и ония с паяците само го гледат и беснеят че немогат да го вдигнат
Незнам ква е причината щото съм виждал и джипове вдигнати, ама е факт че неговата кошница никой не я закача

Незнам ква е причината щото съм виждал и джипове вдигнати, ама е факт че неговата кошница никой не я закача

25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2