За любителите на Е30

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E61

Мнение от MobbDeep » 07 Сеп 2004, 14:07

На мене не ми отваря страницата... :?

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 Touring 330xi
Мечтае да кара: F10 M5

Мнение от dr-who » 07 Сеп 2004, 14:11

абе hit.bg имат някъв проблем, и при мен се отваря само от време на време, но все пак си свалих сичко от там и вече съм спокоен :wink:
--
Powered by: Miller Performance
Revolutionary BMW Performance chips
--

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от july`s » 07 Сеп 2004, 16:55

новите джанти ме кефят най-много:)

септември 2003, ноякои компоненти са hartge :)

имаш ли впечатления от преди и след? кой най-много се промени?
<br>
br

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 07 Сеп 2004, 17:12

Любо евала с брат ми дни подред сме гледали проспекта за Е30 и особенно тоя с допълнителното оборудване... е напълних си душата просто разбрах защо БМВ не е като другите марки от пазарната ниша на Опел и сие... тези неща който са се предлагали някой тогава не са знаели че съществуват в кола от ниския клас :wink:
А пък комбито с М техника направо уби змея с прашка дет се вика такова чудо за моето комби ако намеря ще съм ужасно щастлив... но сигурно намирането му ще отнеме много пари или ужасно много време :roll:
Просто за сетен път се убедих защо БМВ са БМВ 8)

Поздрави: Дилян Пенчев
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Любо Мегов » 08 Сеп 2004, 11:09

july`s написа:новите джанти ме кефят най-много:)

септември 2003, ноякои компоненти са hartge :)

имаш ли впечатления от преди и след? кой най-много се промени?

звука главно :wink: :wink: ....

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW F30 335I xDrive
Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3

Мнение от DEFLEPPARD » 09 Сеп 2004, 22:08

малко ме е срам да те критикувам като гледам колко дипломи си наредил ама... :oops:
1. вкарай меню-то в един отделен фрейм за да може като разглежда човек нещо и реши да натисне друг линк да не търкаля скролера половин час - дразнещо е, освен това ще го зарежда само веднъж а не вски път когато щрака по линковете, същото може да се каже и за големия надпис макар че той сигурно е 0.00001 байт...+ това отгоре няма да се променя линка а ще си седи един и същи...
2. направи го да може да се разглежда и с друга разделителна способност и го опомени коя версия за коя разделителна е направена...
3. пусни тоя гиф с Е30ката да се движи от край до край а не така както сега излиза около 1пръст по-вляво (не съм го гледал колко пиксела е) ще стане по естествено... все едно идва отнякъде и заминава нанякъде...
4. тоя огромен надпис отгоре го вкарай пак да е централен но само над централния фрейм (да не влиза в полето на меню-то) че така някак си е като излязъл от релси....
5. тая голямата елмблема дето си я изтипосал в средата е двуизмерна...нека си остане такава вместо да се опитваш да и придаваш обемен вид със светлина... всичко друго около нея е двуизмерно и затова...
6. не обърнах внимение как точно си направил снимките дето се отварят като линкове (отделни малки гифчета, тумбейлс или чрез скрипт който зарежда голямата снимка) но се зареждат бавничко и ми изглеждат тежички... пробвай да ги олекотиш
7. големия надпис е.... твърде огромен спрямо останалите.... мисля че ще е по добре да го намалиш малко че така е доста стряскащ...

ми това са основните неща които ми направиха впечатления...
иначе Е30ката ти е страхотна поздравявам те за работата която си свършил... направо ме е страх да питам колко пари ти е излязла приблизително ?:)
и скоро ще искам една от тия лепенки за километража ама първо трябва да си оправя моя и да реша кой вариант точно искам... :)

Предишна

Назад към Извън Темата