патки в Орхид Спртс Карс

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

x3m
Аватар

патки в Орхид Спртс Карс

Мнение от x3m » 14 Сеп 2004, 16:12

Отивам днес в Орхид Спртс Карс по работа - (трябваше да им нося некви фактури нещо понеже са ни клиенти (за софтуер де, вие за кво си помислихте :) )) и на вратата ме посреща некъф мазен тиквеник с още по-мазна усмивка :paranoid: . Аз нахълтах като хала и се надявам да мерна гт-то (поне да изпрося да го яхна малко де :driving: ), ама виждам само 2 кайена и 1 бокстер. Много се разочеровах и се обърнах към тоя с мазната усмивка дето точно ме беше догонил, правя се на тежкар, и му викам "абе, поне некоя 911 немате ли ?" и тоя ми замънка нещо, а аз през това време му викам "а къде е еди-коя си" (вече и забравих името) а тоя разбра че съм там по работа и усмивката му се стопи като сняг през юли, махна с ръка в коя посока да я намеря, врътна се и изчезна яко дим. тая работа доста ме вкисна и си викам я да видим сега кой ще го отнесе. отивам аз при тая и и викам "с тия поршета давате ли тест драйв нещо, а?" а тя също ми замънка нещо, ама аз нали съм нахал и викам на ташак "хайе дайте да покарам малко бе, ще ви дам 5 (пет) лева за разноски" а тая ме взе бая насериозно и се сдуха. от там се захилих, хвърлих и фактурата и дръпнах да си ходя. та идеята ми беше че са тиквеници тия и за това не им вървят продажбите. а за тест-дрйв на порш не се и надявайте.

Назад към Извън Темата