Не знам дали е много за нова тема, амаа...
Модератор: Общи модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
- aggressor_7f
- Потребител
-
Не знам дали е много за нова тема, амаа...
Искам да задам едно въпросче, и доста дълго се чудих как точно трябва да стане- в смисъл трябва ли да пускам нова тема само за да питам, но така и не намерих къде другаде мога да го направя.
Значи гледам тука (в Света Троица) пред блока от известно време се паркира едно 1585- беличко и се чудих дали случайно не сме съседи с някой от вас. Не за друго, ами явно човека си е фен- едно такова хубаво, запазено, нагласено...
И още нещо- днес като се прибирах видях едно мнооого странно БМВ 810и- тъй като не съм ветеран в предпочитанията си към марката, честно да си призная малко се зачудих дали някой не се е базикал с колата- иначе предницата си беше типична (като се изключат фаровете- втори чифт (!!)- които бяха от тези които се повдигат.... наистина беше странна тази кола.....
Значи гледам тука (в Света Троица) пред блока от известно време се паркира едно 1585- беличко и се чудих дали случайно не сме съседи с някой от вас. Не за друго, ами явно човека си е фен- едно такова хубаво, запазено, нагласено...
И още нещо- днес като се прибирах видях едно мнооого странно БМВ 810и- тъй като не съм ветеран в предпочитанията си към марката, честно да си призная малко се зачудих дали някой не се е базикал с колата- иначе предницата си беше типична (като се изключат фаровете- втори чифт (!!)- които бяха от тези които се повдигат.... наистина беше странна тази кола.....

here I go again...
Доста време се чудих какво е това кодово означение 1585... Но реших че вероятно става въпрос за регистрационен номер.
Другия автомобил, за който стана дума е от 8-ма серия. Явно все още не познаваш добре моделната линия, понеже няма модел 810, между 1990 и 1999 година са произвеждани само модели с означения 840 и 850 (и разни буквички след тях). Нищо де, никой не се е родил научен. Може да погледнеш следния сайт за повече инфо
www.e31.net
Другия автомобил, за който стана дума е от 8-ма серия. Явно все още не познаваш добре моделната линия, понеже няма модел 810, между 1990 и 1999 година са произвеждани само модели с означения 840 и 850 (и разни буквички след тях). Нищо де, никой не се е родил научен. Може да погледнеш следния сайт за повече инфо

«Че животът е рай — казва той изведнаж, — за това аз вече отдавна мисля. — И тутакси притури: — Само за това и мисля.»
- aggressor_7f
- Потребител
-
Karamazov написа::arrow: www.e31.net
лелее, и аз твърдя че се интересувам от БМВ-та.... 8-а серия са направо нечовешки... явно че трябва малко повече да поуча история

От друга страна за 810и съм почти 100% сигурна че това пишеше на колата- все пак аз знам че не ги разпознавам още толкова добре и първото нещо което гледам е дали им пише модела отзад в дясно... даже веднъж в Арена обикалях паркинга за да видя една 645- първо я видях отпред- за първи път видях тази 6-ца тогава, след което бързо изтичах от задната страна

Karamazov написа: Нищо де, никой не се е родил научен.
Така че- мерси за инфото

here I go again...
- aggressor_7f
- Потребител
-
Още един ентусиаст засечен в Света Троица- рег.№7897 със лепенка "WWW.BMWPower-BG.net" на страничното стъкло 

here I go again...
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
оффтопик - абе колко от Вас си знаят рег. номерата на колите, че аз се улавям, че на е30-ската не го знам 

След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
ati написа:оффтопик - абе колко от Вас си знаят рег. номерата на колите, че аз се улавям, че на е30-ската не го знам
спокоино де ти са я купи като по4неш да лежиш под нея все ще нау4иш тоя номер

- dankata
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530iA Touring
- Мечтае да кара: e3-е39
- Детайли за колата: 2001

Преди 2 години в Обзор на бащата му вдигнаха колата паяците(да ама ние това го разбрахме накрая

И така ще я обявяваме за открадната

Звъниме в София на братчеда

И до ден днешен тоз моя баща не си запомни номера на колицата

Та така, да почнат да оставят бележки акарите като ти вдигат колата

Пардон за отклонението.
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
ati написа:оффтопик - абе колко от Вас си знаят рег. номерата на колите, че аз се улавям, че на е30-ската не го знам
Ами решението е просто бре

- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
хаха, това е идейно
само дето отдавна съм спрял да си прекарвам колите през КАТ.
Извинявам се за офтопика, май стана малко в повече

само дето отдавна съм спрял да си прекарвам колите през КАТ.
Извинявам се за офтопика, май стана малко в повече

След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- divna_
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 - 320 Ci , Pajero - 3.2 DID
TheBoss написа:ati написа:оффтопик - абе колко от Вас си знаят рег. номерата на колите, че аз се улавям, че на е30-ската не го знам
Ами решението е просто бре30 лв. в КАТ и си избираш номер. 2929 или 4774 например. Аз като съм прост и не мога да помня си избрах такива
Извинявам се , но това легална цена ли е (държавни тарифи) или под масата?, че скоро ще правя регистрация

- divna_
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 - 320 Ci , Pajero - 3.2 DID
tsvet40 написа:Легална цена за чифтови/огледални номера... Но ако на лелката не й се занимава или иска да вземе някой лев отгоре ще ти каже, че в момента от тази серия всички такива са изчерпани... И за съжаление нищо не можеш да й кажеш, ако нямаш някаква връзка там
благодаря

- DEFLEPPARD
- ентусиаст
-
- Кара: BMW F30 335I xDrive
- Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3
хехе ома и друг начин... аз моя номер си го пиша като парола на сим картата в гсм-а... като ми се наложи да си пиша паролата и като не я знам.. тичкам до колата да си видя номера
така се запомня за 2-3 дена макс 

15 мнения
• Страница 1 от 1