Мога ли да си регистрирам в София колата ако нямам ....

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мога ли да си регистрирам в София колата ако нямам ....

Мнение от theOnly » 16 Сеп 2004, 11:03

Някой може ли да ме посъветва нещо. Значи купих си скоро кола, тя си е регистрирана в София, до 2 седмици трябва да сменя талона на мое име, граждаснка и т.н. Постоянното ми местожителство е в провинцията, тука живея отдавна и си имаме апартамент, но никой от нашите не е със софийско гражданство. Какво трябва да направя за да си я регистрирам със софийски номера, чух че можело, затова ви питам :) Мерси много ако помогнете и ако имате познати които го правят да ги почерпим :)

старши ентусиаст
Аватар

гледа се

Мнение от Любо Мегов » 16 Сеп 2004, 11:08

гледа се адресната регистрация, тъй че нямаш проблем, аз така преди години карах със софийски номера пък още нямах софийско гражданство 8)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 16 Сеп 2004, 11:38

Софийското гражданство е аут от има-няма 15 години:lol: Но все пак трябва да имаш адресна регистрация в София. За целта отиваш в районното по местоживеене, подаваш една молба и след това отиваш да си смениш личната карта! После - в КАТ. Успех!
Never mistake motion for action...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от theOnly » 16 Сеп 2004, 12:24

Мерси, дано да стане, но колко време ще отнеме това? ще се побера ли в срока от 2 седмици, че каквото бюрокрация е там ...

Дружба Тийм
Аватар
Кара: 535xD

Мнение от Giorceto » 16 Сеп 2004, 16:16

В София не можеш да направиш нищо друго освен да дойдеш на ЕКО или да се напиеш. Но ако дойдеш на ЕКО и се напиеш повчрвай ми няма да искаш да си тръгваш от тука!!!! :)
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от theOnly » 16 Сеп 2004, 16:59

аре сериозно де , ебати оффтопика

старши ентусиаст
Аватар
Кара: на 1,6 бара
Мечтае да кара: 911

Мнение от bmwdriver » 16 Сеп 2004, 18:10

За една седмица,най-много 10 дни,картата е готова.Ако искаш
експресно ще трябва да платиш повече.Но в КАТ няма да се
заядат за 4-5 дена.
'91 Е36 32?i 24V- тия с детските болести и многото екстри 8)
Изображение
Driver's Racing Team
KBDremap

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от theOnly » 17 Сеп 2004, 12:51

Е,мерси много на всички, ще се опитам да се вместя в срока за регистрация който е 2 седмици след купуването на колата, ако трябва експресна поръчка ще я правя картата. А с какво ще им удостоверя че живея вече на този адрес в София? Едва ли ще е само да попълня декларация, сигурно и някви нотариални актове или документи ще искат ?:(((

ентусиаст
Аватар

Мнение от tsvet40 » 17 Сеп 2004, 13:11

Само декларацията ще стигне :wink:

Компактен
Аватар

Мнение от quixzole » 19 Сеп 2004, 10:19

Отиваш в общината, тази която отговаря за района в който живееш/аз съм към триадица например/......подаваш молба декларация за смяна на местожителството.....не е скъпо, един жълт формуляр беше......тия ти одобряват молбата, слагат ти някъв печат, от там отиваш в паспотното към районното полицейско управление, показваш одобрението, даваш старата лична карта, плащаш 20 лв за 3 дневно изпълнение на поръчката/май-експресно се води/ взимаш си картата.....и си ОК :lol: по никъв друг начин неможеш да сложиш софийска регистрациа на колата си......от там насетне всичките ти данъци се плащат в общината в София..
Изображение Изображение Изображение Изображение

Назад към Извън Темата