Заболя ме душата :(

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: пеш

Мнение от GTS » 15 Сеп 2004, 13:01

след вида на тези снимки, ми иде да :bcry: :bcry: :bcry: :bcry: :ranting: :ranting: :bcry: :bcry: :bcry: :ranting:

ако мога лично бих :bang: :bang: :bang: и двамата муруци направили простотията но най вече тоя във камиона-това са РЕЛИКВИ за автомобилната история, а ти да вземеш да се правиш на мъж и да пресичаш линията баш преди влака и да не мислиш че не си с колата си дълга 4-5 метра а с камион от 8...........

нямам думи, аз съм в траур(без ирония говоря)................ :bcry: :bcry: :bcry: :bcry: :bcry: :bcry: :bcry:
Изображение
Резултати 1 - 20 от около 1 780 000 за bmwpower-bg.net

ентусиаст
Аватар
Кара: си

Мнение от txe » 16 Сеп 2004, 11:14

Съкрушен съм :bcry: :bcry: :bcry:
what a helluva ride

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е63 650iLCI&E93 325i&Z3 1.9
Мечтае да кара: 612

Мнение от KoolyO » 17 Сеп 2004, 2:32

Те т'ва ако не е някоя застрахователна измама 'па на :bcry: :bcry:
Ако е така, просто не искам на никой да му се случва това, което си мисля, за хората които са я направили :ranting: :maad:
Laugh...
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D

Мнение от PIONEER » 17 Сеп 2004, 13:33

още една залязла звезда :( :evil: :cry: :( :(
http://www.eastlakefirerescue.com/elweb/photogallery/0086287_080700_7.JPG

но от друга страна доста добре запазено е купето откъм пътниците...от вратите назад поражения сякаш няма :roll: сигурна кола...ма да не дава господ никому[/url]
Изображение
8.32

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Ivo-G » 17 Сеп 2004, 23:24

:bcry: :bcry: :bcry: :bcry: :bcry: :bcry:
На тоя трябва да му дадат от сега натам само камиони с прасета и овце да кара... живота да му са осмърди. Жена му стоножки да роди - цял живот пари за маратонки да събира :evil: :evil:
Като караш толкова история на едно ремарке нямаш оправдание да се правиш на racer. Особено да си играеш на chicken с влак. Той така или иначе няма да завие :(

младши ентусиаст
Аватар
Кара: пеш

Мнение от GTS » 23 Сеп 2004, 13:26

изроди по света колкото щеш и по-добре колите да стават на гъз отколкото да загиват невинни, ама в случай че ти си търсиш белята сам и нанесеш такива щети на такива РЕЛИКВИ за автомобилната история, по-добре е да гушнеш букета

трурът ми продължава :bcry: :bcry::bcry::bcry::bcry::bcry::bcry::bcry::bcry::bcry::bcry::bcry::bcry::bcry:
Изображение
Резултати 1 - 20 от около 1 780 000 за bmwpower-bg.net

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от dizelboy » 23 Сеп 2004, 17:36

ебахти тва пак беше гадно да му се невиди мука ме хвана 4есно да беха казали 4е ще рушат щях да им дам моита баси и без тва е ебаси куция кон а е правена поне 20 години след тези хубавици :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
ИзображениеИзображение
Изображение

Tuning Meister
Tuning Meister
Аватар

Мнение от KAMIKADZE » 24 Сеп 2004, 17:46

В Русе до работа праят едно същото - мноо е готско нооооооо вече е много по БГ :cry:
Оня ден го пръснаха червено ... гранд при като едно време на ладичките :shock:
[img]http://drifting-bg.info/landicar/landi.jpg/img]

Предишна

Назад към Извън Темата