Както си седите на светофара... отзад се чуват гуми и...
Модератор: Общи модератори
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Kriso
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: E46 M3
Реакцията ми най вече зависи от поведението на отсрещния човек.
Може да се е разсеял за момент (на всеки се случва) - при това положение ако не се държи нагло ще се разберем като хора.Ако слезе и започне:абе така ли се спира или кво правиш бе идиот излизам от равновесие и се почваме.Или той или аз.
Каквото повикало такова се отзовало.
Може да се е разсеял за момент (на всеки се случва) - при това положение ако не се държи нагло ще се разберем като хора.Ако слезе и започне:абе така ли се спира или кво правиш бе идиот излизам от равновесие и се почваме.Или той или аз.
Каквото повикало такова се отзовало.
BMW - The king of the route.

- marti the pi4
- младши ентусиаст
-
абе преди около месец една мацка се спря доста сериозно в мен ама тя имаше щети аз не BMW -то си е една доста яка машинка ( това не единственият слъчай ама тоя ми е най-пресен ) ....абе нема такова нещо разсеях се или караш или спиш
На път за морето пред мене един с някакъв голф скочи зверски на спирачките,след него и аз,обаче зад мене едно Пежо 205 неможааааа
и бам.
Кофти работа, обаче момчето се държа културно и нямаше тупа лупа, а и културно си плати:lol:
А че БМВ-то е здраво спор няма, аз съм за боя малко, на оня му се разкова предницата направо.
и бам.
Кофти работа, обаче момчето се държа културно и нямаше тупа лупа, а и културно си плати:lol:
А че БМВ-то е здраво спор няма, аз съм за боя малко, на оня му се разкова предницата направо.
карам аудито на жената, пред мен пасат комби с теглич. Мечтата на порастналия голфаджия. Пича спира. Спирам и аз. Пича се чеше по ряпата. Аз културен, събота е, нямам бърза работа, 2-те маймуни(наследниците) са ми на задната седалка и си меткат некакво бураго.
Пича включва на задна аз леко се опулвам и почвам да търся моята задна, едновременно с това сядам на клаксона и съм му праснал фаровете на дълги. Намерил най накрая в суматохата задната и уверил се че зад мене няма никои тамън да отпусна съеденителя и клаксона и оня БАААААААм в предната ми броня с теглича.
Слизам гледам си колата. Оня излазва от пасата (беше висок точно колкото пасата) и гледа опулен и изрича класическата реплика "Не те видях!". Некакви лелки почват да излизат от пасата като хлебарки от канал. Бахти колко народ събирал пасата. Цяла селска свбатба може да се навре вътре барабар с оркестъра
Викаме ченгетата, пишат му акт. Питат го два пъти дали е била баш така ситуацията. Гледат за спирачен път дали не съм го изплескал аз от зад и да послъгвам. Аз почвам да гледам лошо и дали ония ще се изметне и се подготвям да му скоча на веждите с кубинките (хем съм миролюбив човек и на мравката път правя). Ама той не почва свободни съчинения ами си казва как точно ме е отпрал. Аз си оправям колата с каското. И така.
Пича включва на задна аз леко се опулвам и почвам да търся моята задна, едновременно с това сядам на клаксона и съм му праснал фаровете на дълги. Намерил най накрая в суматохата задната и уверил се че зад мене няма никои тамън да отпусна съеденителя и клаксона и оня БАААААААм в предната ми броня с теглича.
Слизам гледам си колата. Оня излазва от пасата (беше висок точно колкото пасата) и гледа опулен и изрича класическата реплика "Не те видях!". Некакви лелки почват да излизат от пасата като хлебарки от канал. Бахти колко народ събирал пасата. Цяла селска свбатба може да се навре вътре барабар с оркестъра

Викаме ченгетата, пишат му акт. Питат го два пъти дали е била баш така ситуацията. Гледат за спирачен път дали не съм го изплескал аз от зад и да послъгвам. Аз почвам да гледам лошо и дали ония ще се изметне и се подготвям да му скоча на веждите с кубинките (хем съм миролюбив човек и на мравката път правя). Ама той не почва свободни съчинения ами си казва как точно ме е отпрал. Аз си оправям колата с каското. И така.
- Тоо Cool
- U.S. MARINES
-
- Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
- Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR
Анкетката!!!
Еми на мене тва ми се случи преди извесно време-един малоумник ме думна на околоврьстното-на полицая обясни че позвал на жена си някакьв камион и не ме е видял
Аз тькмо слизах от колата в посока кьм багажника да вада бухалката и да го смажа от бой щото хич не ми пука жив лие мртьв лие-нали ми е ударилBMWtoама като видях,че неговата 20 годишната шкода е направoсмляна отпред а на баварската машина и няма почти нищо
,и че жена му си беше разцепила веждата в огледалото за обратно виждане,и че детето му се скьсва от рев,просто ми мина мноо бьрзо яда и след написването на протокола от КАТ си трьгнах
Майната им-важното е колата да ми е OK!!!

In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
някой го разправяше случай дето една мацка ударила предната кола, друга кола спрял зад нея, мацката на заден удря и нея, като дошли куките казала че тоя отзад я ударил и тя затва ударила предния
)
3 пъти са ме удряли така.
последния път ми идеше да сляза и да питам "кат ме няма мен - ти как спираш", но мацката беше толкова притеснена, а че се отказах

3 пъти са ме удряли така.
последния път ми идеше да сляза и да питам "кат ме няма мен - ти как спираш", но мацката беше толкова притеснена, а че се отказах
- Dimitar
- старши ентусиаст
-
Ами това дето го направих беше да звънна на феновете, които бяха на надсвирването в Студентски град, NeoPrint се обади на Engi да донесе "BMW инструментите" и след 10 мин. вече имаше на мястото над 20-на БМВ-та и докато аз се занимавах с полицаите, които неможеха да си затворят устите от учудване и постоянно ме питаха "откъде пък ги насъбра тия бе, и то все с БМВ-та" - всичките тези знайни и незнайни фенове ми бяха подготвили вече колата, след което направо на полигона, където имаше изпълнение заедно със Vasilen в стил синхронно плуване
и накрая на бира-скара
.

26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2