Спешен въпрос
Модератор: Общи модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Спешен въпрос
Значи темата ми е тук понеже не е за БМВ а за Сеата на баща ми и знам че тук ще ми помогнете защото сте го равили не веднъж!
Значи снощи като паркирах в центъра и ми изчесна задна скорост, демек като я включиш и тръгва напред, все едно си на първа, няма никаква разлика между 1 и R. От какво е това според вас, паркирал съм с бутане (назад)

Значи снощи като паркирах в центъра и ми изчесна задна скорост, демек като я включиш и тръгва напред, все едно си на първа, няма никаква разлика между 1 и R. От какво е това според вас, паркирал съм с бутане (назад)

- vaskoto1
- кандидат ентусиаст
-
вероятно имаш изместване в лостовата система на скоростите (ако си с лостчета).
ако си с жила-ситуацията е сходна но много по сложна...
иначе-
http://seatclub.merlin-magic.com/forum
форумчето е новичко и няма много хора още ама си е точно по темата.
ако си с жила-ситуацията е сходна но много по сложна...
иначе-
http://seatclub.merlin-magic.com/forum
форумчето е новичко и няма много хора още ама си е точно по темата.
Нас на Голф-а така ни се беше прецакала. Най вероятно колегата е прав, едни лостчета са, дето трябва да се, оххх как беше думата, синхронизират и да се стегнат. Мисля че няма да е проблем всеки майстор да ти я оправи.
Ние трябва да осигурим едно по добро бъдеще за България и нашите Български деца и Национал-Социализма е пътя за това

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Ами да, тва се оказа, точно проблем с лостовия механизъм, паднала била неква щанга. Като отидохме при майстора и оня вика, аааа нее страшно, викам абе идиот, карам през цела софия без задна и на всеки светофар требва на 3-та да тръгвам, щото беше на мястото на първа, а първата въобще я немаше, ами ако бех в някое задръстване и решим да пилна гуми и кво включвам първа яко газ и ако се окаже задна, целата колона зад мене ша я смета. И тва ако не е страшно здраве му кажи!
Мерси за помощта пичове!
Мерси за помощта пичове!
6 мнения
• Страница 1 от 1