US тунинг?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

US тунинг?

Мнение от Metallium » 10 Ное 2004, 18:38

Гледах едно предаване по някаква кабеларка за едни тунингисти от Детройт /Дърти Тюнърс/ и ми направиха впечатление едно,две неща.

Например каква точно е тази простотийка която слагат някъде на крайното гърне или накрайника и когато се дава мн гас хвърчи отзад огън 15-20см като горелка. Те го показаха ама не разбрах - представлява нещо като тръбичка, която е пълна с някакъв гас може би+се слага един специален накрайник...

И друго...тук някъде продават ли се хромирани джанти понеже аз лично не съм виждал? Сещате се, страшно лъскави - цвят невидимка /даже чернилката се базикаше че бил набутал толкова хром вътре че лятото хората покрай колата му виждали само с черни очила 8) /...седяха страхотно на един черен Мустанг.
Така ли се произвеждат направо джантите - или ги минават през някакви хром бани за да добият този цвят?

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 10 Ное 2004, 18:58

#1 - кич във стил "бързи и яростни". пламък от ауспуха е реален само ако имаш права генерация (без каталитици) и голяма компресия (много бууст или супер висока статична компресия). иначе да го палиш изкуствено отзад- кич...

#2 - всяка джанта може да се хромира. някои си ги купуваш така от производителя, други можеш допълнително да ги хромираш след това...
алекс
трабант 601с
разни други возила

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 10 Ное 2004, 21:38

Това с пожара в кюнците може да се направи лесно, ама трябва да ти е яко задното гърне за да нецъфне като кокошка кога я добара загорял затворник. :DDD

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e30 320i

Мнение от KEVIN-30 » 10 Ное 2004, 21:50

Наистина това със пламъка е много лесно като изпъулнение:
след последното гърне се прави малко гърне в което се монтира инжекторна дюза и свещ .С бутон се вклучва впръскването и едновремено се подава искра,а изгорелите газове на автомобила издухват образувалия се пламък извън накраиниците.Този гузарийка я скивах във ВИЕНА като това го правеха с ГОЛФ-3. 3-ентусиасти пона 22-23 години и наистина ме впечетли а сущо и околкоте които се бяха събрали .
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Metallium » 10 Ное 2004, 23:01

Съгласен съм за пламъка че е абсолютна простотия...беше ми инт само как става :oops:

А за хрома - има ли при нас някъде да се предлага тази услуга - че ми е инт как ще стоят моите ако им се удари един хубав хром :idea:

Назад към Извън Темата