една от най-големите издънки на ДаруКар
Модератор: Общи модератори
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
Оплаквате се защото не сте чували цените на Юнитрейд и Аутотехника.
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
А горивен филтър в Блакан Стар за 170 лв без ДДС? Скоростен Лост (Топката + кожата) 120 лева без ДДС 

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Nasti написа:Оплаквате се защото не сте чували цените на Юнитрейд и Аутотехника.
60 и няколко лева за стенд преден мост,НО ВСЕ пак колата продължи да тегли на дясно

А проблема си беше скъсан тампон

Не е лесно в наща България

- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
Добре де нямам нищо против Дару кар или Камор но не са прави тези хора спецялно за частите и тва е мойто мнение.
пример БМВ Е30 325 86г. колко струва тази кола по Шваке и колко е Шпер диф. за нея
и колко е пазарната цена на колата
После аз продавам 325 за едикаква си сума и клиентите казват Мнооого брато. Ами много
Обаче умрях със цената за стъкло за стоп за Е24 - 400++ лева
смях
Обаче Дару ме спечелиха направиха ми към 20% отстъпка при последното ми посещение
пример БМВ Е30 325 86г. колко струва тази кола по Шваке и колко е Шпер диф. за нея

После аз продавам 325 за едикаква си сума и клиентите казват Мнооого брато. Ами много

Обаче умрях със цената за стъкло за стоп за Е24 - 400++ лева

Обаче Дару ме спечелиха направиха ми към 20% отстъпка при последното ми посещение

"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
- didodi
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 Touring 525d
- Мечтае да кара: с четири ауспуха...
- Детайли за колата: Лайфстайл комби просто.
Пичове незабравяйте поговорката "Щом си гъзар на пътя , бъди гъзар и в сервиза" И на мен ми се кара 325 ама като се замисля какво ще изпише на бензиновата колонка и

- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
Хората са казали левче = кефче.Реалността е такава.Добре дошли в България !
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
По принцип дилърите не печелят от продажбата на нови автомобили, а от сервизното им поддържане. Ако колата ви се кара здраво - всеки ден и по много, то за около три години при сервизно обслужване вие ще оставите толкова пари, колкото сте запратили за нея в ново състояние.
Затова се измислят какви ли не номера, та да ви прилапат като клиенти. Западняците пък също не са глупави и гледат да се отърват от кочините си. На които ние така се радваме ...
Затова се измислят какви ли не номера, та да ви прилапат като клиенти. Западняците пък също не са глупави и гледат да се отърват от кочините си. На които ние така се радваме ...
Искам само да кажа, че ако искате да си сглобите сами автомобил от оригинални резервни части - автомобила излиза 20 пъти по-скъп в сравнение с цената на купен такъв цял... просто.. частите си имат надценка за това, че се държат в наличност, че се произваждат години след като модела е спрян и т.н. така че няма логика да сравнявате 1 част със себестоиността на автомобила към дадения момент. Това не се отнася само за BMW - отнася се за всички марки автомобили, дори частите на лада излизат сравнително по-скъпи от колкото трябва, ако се замисли човек (за оригинални става дума) По принцип човек да има личен автомобил е много скъпо удоволствие - по другите държави има хора, които никога не се сдобиват с такъв (не им трябва, нямат възможност - различни причини) и цял живот карат коли на изплащане (както е в любимата на всички ви Америка)
No bling at the Ring
- Фидел Кастро
- младши ентусиаст
-
BMW_POWER написа:По принцип дилърите не печелят от продажбата на нови автомобили, а от сервизното им поддържане. Ако колата ви се кара здраво - всеки ден и по много, то за около три години при сервизно обслужване вие ще оставите толкова пари, колкото сте запратили за нея в ново състояние.

За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2