Пътуване DE-BG
Модератор: Общи модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- M5
- младши ентусиаст
-
- Кара: '97 520i - продадена
- Мечтае да кара: M5
Пътуване DE-BG
Здравейте,
Искам да питам има ли хора, които ще пътуват на 16.12 (вечерта), 17.12. или в краен случай 18.12. от Германия до България (София) и дали ще имат възможност да вземат още един човек за спътник.
Става въпрос за хора, които са от Щутгарт(или района) или пък ако пътя им минава през Щутгарт, за да не се разкарват много
.
П.П. Куфарът ми е ПО-голям от стандартните за Германия (които по мое мнение са повече като ръчни чанти на колелца
)
П.П.2. Имам БГ шофьорска книжка (за която съм сигурен че не важи в Германия, но не знам за другите страни по пътя до БГ
)
Искам да питам има ли хора, които ще пътуват на 16.12 (вечерта), 17.12. или в краен случай 18.12. от Германия до България (София) и дали ще имат възможност да вземат още един човек за спътник.
Става въпрос за хора, които са от Щутгарт(или района) или пък ако пътя им минава през Щутгарт, за да не се разкарват много

П.П. Куфарът ми е ПО-голям от стандартните за Германия (които по мое мнение са повече като ръчни чанти на колелца

П.П.2. Имам БГ шофьорска книжка (за която съм сигурен че не важи в Германия, но не знам за другите страни по пътя до БГ

- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
Има хора дето ще пътуват на 14 от Мюнхен ... ама с твоя куфар май няма да искат да те вземат ...
Breyton каза че ще пътува от Щутгарт ... питай него!
Breyton каза че ще пътува от Щутгарт ... питай него!
- M5
- младши ентусиаст
-
- M5
- младши ентусиаст
-
- M5
- младши ентусиаст
-
playordie написа:сори zа офтопик/а
ще се видим в автобуса на 17. Аz ще пътувам от улм.
Най-вероятно да. Въпреки че обикновено в Щутгарт идват 2-3 празни рейса и се пълнят само с хората от Щутгарт и района.

- Azrail
- UFO Pilot
-
- Valio23
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Скъпо Е30 Кабрио
Първо ЗДРАВЕЙТЕ БМВ маняци
Аз пък пътувам на 18.12.2004 г от Касел до София със автобус на Евролайнс. Та ако има някой с тоя автобус ще се радвам да се запознаеме.

Аз пък пътувам на 18.12.2004 г от Касел до София със автобус на Евролайнс. Та ако има някой с тоя автобус ще се радвам да се запознаеме.

M5 написа:playordie написа:сори zа офтопик/а
ще се видим в автобуса на 17. Аz ще пътувам от улм.
Най-вероятно да. Въпреки че обикновено в Щутгарт идват 2-3 празни рейса и се пълнят само с хората от Щутгарт и района.
мда .. zнам аz

Ама zа всеки слу4ай аz съм с тъмно синьо/4ерно дълго шушлеково яке рийбок .... и ще пуша на по4ивките

Любов има само в чата, в сапунените сериали и розовите книжки, всичко друго опира до пари и секс!
- M5
- младши ентусиаст
-
12 мнения
• Страница 1 от 1