Въпрос към спецовете по видеото
Модератор: Общи модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
- Кара: 400 коня и едно магаре зад волана
Въпрос към спецовете по видеото
Значи проблема ми е следния : свалил съм си rip-нати от DVD филми част от които нямат никакъв звук, плейара не казва че му липсва кодек, котролите за увеличаване и намаляване на звука ги има и са активни но никакъв звук. Според тоол-овете аудио компресията е направена с Intervideo-AC3 Dolby codec свалих си го и го инсталирах ... нищо, възможно ли е да съм замазал с инсталацията на DIVX преди това нещо или да съм пропуснал друго?
Саунд картата ми е с подръжка на 5+1 настроена е на стерео с две тонколони може ли да е проблем това че звука е за Dolby и да има нужда от допълнителни настройки ?
Благодаря предварително !
Саунд картата ми е с подръжка на 5+1 настроена е на стерео с две тонколони може ли да е проблем това че звука е за Dolby и да има нужда от допълнителни настройки ?
Благодаря предварително !
May the BMW force be with you!
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Може да ти се стори глупаво, но пробвай с някакви различни кодеци, може и по стари, може и по нови, важното е да са различни от тия с които си, понякога се прецакват, на мен ми се е случвало подобна простотия 

аз не съм спец но все пак:
ac3filter 0 70b.exe или ac3filter 1 01a rc5.exe
нещо такова имаш ли инсталирано?
в дата-та ги има
между другото при мен преди да се гледа всичко минава през VirtualDub и се кодира с DivX 5.xx кодек със субтитри и после запис на CD и в DVD плеъра ... не се мъча на комп да гледам нищо, друго си е голям екран 29-32 инча или по голямо - кой к'вото има
ac3filter 0 70b.exe или ac3filter 1 01a rc5.exe
нещо такова имаш ли инсталирано?
в дата-та ги има
между другото при мен преди да се гледа всичко минава през VirtualDub и се кодира с DivX 5.xx кодек със субтитри и после запис на CD и в DVD плеъра ... не се мъча на комп да гледам нищо, друго си е голям екран 29-32 инча или по голямо - кой к'вото има

Последна промяна © на 07 Дек 2004, 23:21, променена общо 1 път
Значи свали си http://free.data.bg/die/klite_codec_pack_1_7f.exe и http://free.data.bg/kal/Programs/MultiMedia/Players/BSPlayer/BSPlayer%201.00%20RC1%20Build%20807.exe И няма да имаш проблеми
- Гост
-
аз понеже съм спец да добавя нещо
...
сваляш си както е казал с .. ac3filter_1_01a_rc5 от дата.бг
ако и след това нямаш звук както ми се случи на 1 филм отиваш на старт бутон ... програмс ... АЦ3Филтер .. АЦ3Филтер конфиг ... излиза ти 1 съобщение не го чети натискаш Ентър ... излиза ти проперти ... отиваш на систем и маркираш ац3 , дтс и мпег аудио .. ако и след това нямаш звук ... прочети пак какво съм написал и виж къде си сгрешил

сваляш си както е казал с .. ac3filter_1_01a_rc5 от дата.бг
ако и след това нямаш звук както ми се случи на 1 филм отиваш на старт бутон ... програмс ... АЦ3Филтер .. АЦ3Филтер конфиг ... излиза ти 1 съобщение не го чети натискаш Ентър ... излиза ти проперти ... отиваш на систем и маркираш ац3 , дтс и мпег аудио .. ако и след това нямаш звук ... прочети пак какво съм написал и виж къде си сгрешил

- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
- Кара: 400 коня и едно магаре зад волана
Много благодаря за съветите оправих си проблема с изтриването на всички качени от мен кодеци и качването на К-Lite Mega кодеци 1.12 версия
Явно по отделно като ги качвам кодеците и филтрите не мога да ги настроя за това ви препоръчвам К-Lite реши ми всичките проблеми наведнъж
Явно по отделно като ги качвам кодеците и филтрите не мога да ги настроя за това ви препоръчвам К-Lite реши ми всичките проблеми наведнъж

May the BMW force be with you!
- Един
-
Вече кара БМВ
-
- Кара: Миксер. BMW i4 M50
За гледане са достатъчни само
AC3 Filter и FFD Show
Ако искаш да кодира вече трябва да си
инсталира и други кодеци.
AC3 Filter и FFD Show
Ако искаш да кодира вече трябва да си
инсталира и други кодеци.
Преди да монтирате нещо "спортно" на автомобила си, поинтересувайте се поне за какъв спорт е.
12 мнения
• Страница 1 от 1