В'просче за..

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 28 Дек 2004, 22:00

наистина идеята за друг панел я отхвърли веднага, невероятни боклуци са, еди не стават, сруги клопат като ги сложиш, трети се изтриват или бутоните им не лягат хубаво и после ще трябва да набираш с краката и т.н.
Що не опиташ с черен маркер, вижда ми се най ефтиния начин или намери емблема на БМВ примерно и си я лепни върху тази :twisted:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Shtukata » 29 Дек 2004, 0:01

Мойта идея е аналогична на 54321.
Ще цитирам дословно от визитката:
Боядисване и рисуване на GSMи ,мобифони,автотабла,автомобили и много други в 10 000 цвята
бул.Мадрид 29,тел.02/9441254,GSM 0888 810 374
Дано съм помогнал с нещо :)
Изображение

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 29 Дек 2004, 0:41

54321 :arrow: Данке маи френд. :lol:

BMW8 :arrow: Аз малко обърках нещата.. телефона се води Graphit, така, че отпада това с маркера.., но мерси! ;)

Shtukata :arrow: Мерси и на теб приател.

Нещо подобно имах впредвид, но незнаех къде мога да го направя.Бях видял на един автосалон хора който рисуват в/у коли (имаше една Е34ка нарисувана), телефони и други работи.Има още един вариант.. да се изчисти с нещо само емблемата без боята на панела, но едва ли има с какво така, че да не се окепазави панела. ;)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Slavi_m » 29 Дек 2004, 0:59

Абе има едноо....амоняк :roll: Но незнам дали ще подейства.С него мисля да се опитам да премахна една отвратителна бяла лепенка 'БГ' на задната броня на колата,но така и така все още не съм пробвал!

Предишна

Назад към Извън Темата