Прехвърляне на газов пистолет - ЗА КЛЮЧ
Модератор: Общи модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Прехвърляне на газов пистолет - ЗА КЛЮЧ
Здравейте приятели! Случаят е следният - преди два-три месеца ми подариха газов пистолет, заведоха ме да си го избера и документите са на мое име. Един приятел работи като охрана на една строяща се сграда за офиси и ми поиска да му го дам. Въпросът ми е той може ли да го позва след като документът, който ми издадоха след покупката е на мое име, с номера на моята лична карта или ползвател съм само аз?
Последна промяна savski на 29 Дек 2008, 14:55, променена общо 1 път
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
Re: Прехвърляне на газов пистолет
savski написа:Здравейте приятели! Случаят е следният - преди два-три месеца ми подариха газов пистолет, заведоха ме да си го избера и документите са на мое име. Един приятел работи като охрана на една строяща се сграда за офиси и ми поиска да му го дам. Въпросът ми е той може ли да го позва след като документът, който ми издадоха след покупката е на мое име, с номера на моята лична карта или ползвател съм само аз?
Ползвател си само ти.Навремето прехвърлянето ставаше при нотариус с фактурата,че е закупен от магазин.
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Наистина трябва да се допиташ до по- тесен специалист-някой полицейски инспектор по КОС със сигурност ще знае, макар че не фирурират в -ЗКВВООБ като огнестрелни оръжия и са на свободен режим
изобщо-мътна работа според мен 

Никой не мое ма връне на селу!
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- Mamouk