Форума на Опел ни превзема заради некадърници...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i Turbo
Мечтае да кара: BMW F10 M5

Мнение от ///Ivan » 04 Яну 2009, 22:40

Изгнил е сървъра верно. :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 04 Яну 2009, 22:41

Колега, всичко е много хубаво, но просто не знаеш с кого говориш в момента (визирам себе си :mhihi: ).
Предреках посредствеността на този клуб още 2005г. Ето още няма даже един свестен хостинг.
Съжалявам само инциативата и мерака на Пацо ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Банго » 04 Яну 2009, 23:24

///Ivan написа:Изгнил е сървъра верно. :mhihi:

не бе шумно им раждясва и са го спряли за да изкърпят :mhihi: Ама вече както каза колегата 2-ри месец не може да се влиза там.И самного не организирани и не сериозни бих казал че това е наи СКАПАНИЯ форум точно поради тази причина че не може да се влиза там,поне да махтат надписа:

Форумът няма да бъде достъпен от 23ч. на 23.12. до вечерта на 24.12.2008 г.

та то вече е 04.01.2009г :mhihi:
ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 04 Яну 2009, 23:29

NKolev написа:Много се извинявам на всички колеги, които ще се засенгат, но искам да изкажа и моето мение. До преди 2 месеца имах (още имам и го карам редовно) Opel Astra, регистриран съм във форума на опел от доста време, и имам лични впечатления от колегите там. Тук (БМВ форума) хората са много сплотени, там също, обединява ги общото влечение към марката, това че е Опел не ги прави с нищо по-лоши хора от Вас. В момента аз съм част и от двата клуба тъй като дълго време исках и в крайна сметка си купих БМВ, НО лепенките на Опел клуба още стоят по астрата. Видял съм много добро от колегите там. За краткия период, в който съм част от "Нашия клуб", получих много подкрепа и от Вас колеги, за което благодаря. Много некоректно е обаче отношението, което проявявате без да познавате ситуацията. Опел форума претърпява функционална промяна, за което се изисква определено време и не е толкова лесно както може да се струва на повечето хора незапознати с тази материя. Основателите на форума го поддържат изцяло със собствени сили долкото могат.
Относно "търговците", които пускат обяви за продажба на какво ли не, такива винаги ще има, и те не са част от никой клуб!!!, те са просто търговци, те се регистрират пускат и ще пускат обяви във всички автомобилни форуми, в които могат.
Не съдете за дадена общност по няколко човека от нея.
Това е което исках да кажа.

Хубаво го каза човека....жалко, че продължавате да хулите още и да се излагате....

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 04 Яну 2009, 23:33

Превръщате темата в спор Опел срещу БМВ, а не това беше точният й замисъл. Смятам, че с мнението на колегата NKolev темата се изчерпа и поради тази причина ще я заключа, защото иначе нищо добро и полезно няма да излезе в насоката към която е тръгнала да се развива.
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата