За КАТ СОФИЯ и катализатори?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 16 Яну 2009, 16:12

Plamenavramov написа:Колега! Драсни едно ЛС на Росен Врачански,и го запитай за катализатор ;) не говоря за ориг. на БМВ :mhihi:
П.С. + това не живея в София,а на село :mhihi: :mhihi: :mhihi: тук цените са други :mhihi:
Все пак мерси за инфото :yes: от полза ми е !

Пламене, при цялото ми уважение, но съм леко скептичен към гараж-мейд продукти, освен ако не е да ми направят малък детайл на струг. Направо не ми се мисли какви ще са характеристиките на катализатор - "събери чарк". Особено и за 50-70лв, когато втора употреба запушен цена на изкупуване е повече. Ако е въпроса да се сложи катализатор колкото за пред КАТ, ми се струва по-разумно да си сложиш един нов, вместо да режеш 20 пъти генерация и да се чудиш после що мирише и що имаш лаг дупки на определени обороти ;)

вълкодав
Аватар
Кара: go na 3ki :)

Мнение от RSxRacer » 16 Яну 2009, 16:30

bobi 318 is написа:Колега,не искам да спорим но то4но това правих в4ера,колата си остава сас сащите номера просто си сменя собственика,и искаха да се минава за сверка,и аз се о4удих но не сам го измислил аз.

Ако колата ти е била със старите талони тогава би трябвало да минаваш наново канал.Аз вчера правих смяна собственост на кола и понеже беше с новите талони и с русенски номера не съм я вкарвал в двора изобщо.Явно при вас в София законите са по различни отколкото при нас в Русе :)
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: само Месершмити

Мнение от galant » 16 Яну 2009, 17:41

Ако си от София и колата е с Софийски номер се нареждаш за смяна на собственост след каналите,носиш талони,гражданска,договор+копие и л.к.,19лева и си готов-чакаш да те извикат да си вземеш новият талон,а колата може и пред блока ти да е,никой нея търси да я гледа.Ако е с друга регистрация или нов внос,на канала,ако е БМВ,Ауди,Мерцедес на най-десния канал(май 10 беше) и гледат само номер на шаси,двигател и понякога на валяците,а за катализатор и дума да не става,със 100% сигурност ти казвам.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: внимателно.
Мечтае да кара: сАмоЛеТ

:)

Мнение от Димитър Димитров » 17 Яну 2009, 1:28

Колеги да не забравяме в коя държава живеем. Както е написал колегата по-горе срещу една стоянка :mhihi: забравяш за всички проблеми аз досега кола с номер на двигателя не съм имал :mhihi: :mhihi: :mhihi: на всичките ми коли все не им се чете / за това сега се оглеждам за 2.5/че казват че много вървял. Та и да имама проблем в КАТ се оглеждаш внимателно и веднага разбираш кой е вървежния пич говориш му на харабия и проблема е решен. Няма не възможни неща

Предишна

Назад към Извън Темата