Питане към колегите в Италия,Австрия,Швейцария,Германия

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 11 Ное 2008, 21:38

Сега гледах www.wetter.com ,който CheGevara-та даде ,просто няма друг такъв с 16 дневна точна прогноза :shock: Моите гуми са зимни и са за Скандинавията ,не ми трябват вериги :)

Гледам ,че дават около нулата и над нея по по-високите части.Там или човек може да се движи или не може , няма такива положения едва-едва :mhihi:

Георги Пенчев
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F31

Мнение от stoni » 11 Ное 2008, 22:27

Penchev написа:Сега гледах www.wetter.com ,който CheGevara-та даде ,просто няма друг такъв с 16 дневна точна прогноза :shock: Моите гуми са зимни и са за Скандинавията ,не ми трябват вериги :)

Гледам ,че дават около нулата и над нея по по-високите части.Там или човек може да се движи или не може , няма такива положения едва-едва :mhihi:

Георги Пенчев
кои ще остави непо4истени пьтища по Европа , дери и не му мисли ,даже и с летни да трьгнеш нямаш ядове

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

Мнение от titto » 13 Ное 2008, 19:56

Penchev написа:Тито , аз после като се прибера в България вероятно ще пусна тема в "Страхотни истории" , ще има снимки ,защото освен всичко ще взимаме автомобил от там,само се моля за слънчево време из Алпите :help: Ти живял ли си там ,спомена за 6-ти клас ?

Георги Пенчев
Ходих при чичо ми на екскурзия-Берн,Женева,Цюрих,Лугано,Люцерн,Лозана,Вивей(на Чарли Чаплин някой му беше счупил бастунчето,сигурно някой нашенец за спомен,щото имаме прояви навсякъде,даже някакви БГ цигани ги хванали да пекат през нощта един от лебедите от езерото в Женева :evil: :mhihi: )курорта Аделбоден(там се качих на ски за пръв и последен път :uups: )и др.,но не им помня имената...!Няма такива маниаци като швейцарците,чистота,стандарт и чудо,чак имаха бензин с различни аромати и не можеше да познаеш,че си на бензиностанция,сутрин рано миеха улиците с препарат и светеха с цветовете на дъгата!:roll: 8) Отидохме до първото градче в Германия,мисля,че Фрайбург се казваше,е стори ми се страшна мръсотия в сравнение с Берн! :roll:
Колите,които се продаваха буквално на всеки ъгъл светеха и бяха в безупречно състояние,висяха навсякъде етикети кое кога е сменяно,прани,пастирани,обслужени и най-важното на наистина малко навъртяни км.,защото все пак страната им не е от най-големите...!Лошото е,че при по-старите може да се види ръжда поради химиите с които ръсят зимата!Движел съм се по СУХА магистрала,а от страни 1 м.сняг и продължава да вали яко!Имаше така наречен"свирещ аутобан",от време на време се чува глух монотонен звук за да те събуди,ако не дай си Боже заспиш на магистралата от перф.гладък асфалт и прав път!(ква е тая технология,е.а ли го... :mhihi: ?)
Определено ти завиждам за разходката,особено с автомобил! ;)

Сори за отклоняването от темата!
Изображение
--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"

бай печатар
Аватар
Кара: E34 525tds-A
Мечтае да кара: Е38 728i

Мнение от NeoPrint » 18 Яну 2009, 12:12

Пенчев дай малко снимков материал да се порадваме на красивата Швейцария и също толкова красивата Е34 туринг 8)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 18 Яну 2009, 12:37

той и титото да беше нащракал
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

Предишна

Назад към Извън Темата