ИНИЦИАТИВА: Защо да не сигнализираме за пътните джигити?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишу » 13 Яну 2009, 23:26

бе на запад полицаите не взимат кинти ма тука :mhihi: :mhihi: :mhihi: защо и тука да не спрат да взимат -отг: ми щото е бг и никои не му дреме узга кинтите и го боли фара :mhihi: :mhihi: :mhihi: спете спокоино деца

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F31

Мнение от stoni » 14 Яну 2009, 0:44

Oyama написа:На запад хората имат къде да дават газ, тука си нямаме местенце. ;)
не колега, навсякаде е 120/130km/h изкл. е Германия , и ние тука даваи да го даваме навсякаде, и като стане нещо другия е виновен

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 14 Яну 2009, 0:57

Щото хората са тарикати... от киселите при това.
Един приятел искрено се изненада като видя, че имам аптечка и пожарогасител... Ебаааа обеднял ли съм, че съм си ги купил за 50-60лв. Даже и зелена жилетка имам. Ама не, дай да си имаме повод да ни гърбят, а това че някога може да се наложи да ги ползваш, а ги няма... на никой не му минава през ума.
Манталитет. На всеки кисел тарикат пожелава една разходка до САЩ или Англия за известно време без българи около себе си. Да видиш как се променя светоглед набързо ;)

младши ентусиаст
Аватар

Re: ИНИЦИАТИВА: Защо да не сигнализираме за пътните джигити?

Мнение от borislav » 14 Яну 2009, 1:18

denis4o написа:Нека всички авто-клубове се обединим и да сме будната съвест и отворените очи на пътя. Нека джигитите разберат, че всяко действие си има противодействие и нищо не остава безнаказано. Нека човека, който Ви засича всяка сутрин като тръгвате за работа си плати за това. Нека ние, шофьорите, се опитаме да направим нещо. Всеки има телефон с камера - снимайте, защото видео материалите вече важат като доказателство в съда.

Цели на инициативата и средства за постигането и тук -> http://forum.ladaclub-bg.com/viewtopic.php?f=12&t=3454

Надявам се, че ще ни подкрепите.

Бате глас в пустиня и като снимам дупето с х5 или с sl какво ще му направя началника на кат не му пука какво става по улиците тва е истината пука му деня когато си взима заплатката , моя адвокат казва който има пари се оправя които няма влиза в затвора.Тука в България е така не си ли го разбрал.И ние сме европейска държава баси

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишу » 14 Яну 2009, 11:48

stoni написа:
Oyama написа:На запад хората имат къде да дават газ, тука си нямаме местенце. ;)
не колега, навсякаде е 120/130km/h изкл. е Германия , и ние тука даваи да го даваме навсякаде, и като стане нещо другия е виновен

приятелю стони навсякъде по европа има писти за каране
заеби тия филми некои по европа да кара карера турбо с 120-130км/ч
:mhihi: :mhihi: :mhihi: спортните коли си се жулат как си требе ние тука наистина няма къде да караме :winky:

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 14 Яну 2009, 17:33

Мишу написа:
stoni написа:

:mhihi: :mhihi: :mhihi: спортните коли си се жулат как си требе ние тука наистина няма къде да караме :winky:

:mhihi: :mhihi: :mhihi: и аз така си мислех
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F31

Мнение от stoni » 14 Яну 2009, 18:06

Мишу написа:
stoni написа:

спортните ги журкат само в Италия 4е са по гламави и от Бьлгарите там, но ограни4ението е 120/130км, навсякаде, и не даи си боже да те набарат и колата няма да ти стигне за глобата, па и затвор има в много дьржави за скорост

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D

Мнение от PIONEER » 18 Яну 2009, 1:41

Нищо няма да излезе от тая работа.На сега звъннахме за една компания пияни,които се качиха в един Опел и запрашиха,а куките 5 минути ни разпитват глупости по телефона включително "какво искате от нас?" :banghead: По принцип не бих звъннал,защото всеки нарушава понякога волно или неволно правилата,но пияните шофьори са най-големите боклуци за мен.И все пак нищо.Сега тоя обикаля напред назад.Дано не стане беля :idea:
Изображение
8.32

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишу » 18 Яну 2009, 20:44

и аз се бях заканил да звъня за едни ма нямах минути е.а тия би=конец

Предишна

Назад към Извън Темата