Цирка, наречен Дежурен ПТП в КАТ
Модератор: Общи модератори
32 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Smoocki
- старши ентусиаст
-
- Кара: 600 коня с умивна на лицето
- Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
- Детайли за колата: Garrett 3582
Спокойно от опит и аз знам за какво става дума даже с колегата ///Milen_bmw го изпитахме заедно ....но все пак удоволсвието е голямо когато след 8 часово седене пред скапания павилион ,влезеш да напишеш какво е станало ....но чакай малко удоволствието ти секва понеже са ти се вкученили ръцете и едвам държиш химикалката и с треперещи ръце започваш да си пишеш името ,но става твърде бавно понеже се чудиш дали след тоя ден ще можеш да си мърдаш пръстите на краката понеже вече започваш да не си ги чустваш....добре че се подписваш на 4-5 места и описването не трае повече от час ...
Само се чудя до кога на тая скапана държава и по скоро органите на КАТ ще наливаме пари ,а когато ти трябва едно скапано листче ти губят целия ден....е да ви кажа с Младен бяхме там към 7 аз си тръгнах в 13 той малко преди мен ...добре ,че сме с БМВ-та и бързо загряват

Само се чудя до кога на тая скапана държава и по скоро органите на КАТ ще наливаме пари ,а когато ти трябва едно скапано листче ти губят целия ден....е да ви кажа с Младен бяхме там към 7 аз си тръгнах в 13 той малко преди мен ...добре ,че сме с БМВ-та и бързо загряват

скоро ми се наложи да взимам протокол за птп на паркинг, много лесно мина, а беше точно на 5ти януари (първия работен ден след многовековните отпуски)
та, какво направих аз
вечерта на неделята цяла вечер бехме по разни заведения (
) и като тръгнах да се прибирам към 3 часа минах през кат да се запиша на листчето с чакащите, бях 7ми по ред (явно листа е от предишния ден), поседят 20ина минути и се прибрах вкъщи, наспах се хубаво и към 11 часа отидох да проверя до къде са стигнали с протоколите, точно привършваха с 6тия човек, влязох обясних си, написаха ми протоколо за 20 минути и приключих проблема
та, какво направих аз
вечерта на неделята цяла вечер бехме по разни заведения (

No bling at the Ring
32 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3