Грозна катастрофа Пловдив
Модератор: Общи модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
Грозна катастрофа Пловдив
Преди около час и половина пред вкъщи бул. "Марица" 148 един колега с БМВ много лошо постъпи. При неправилно изпреварване задницата му занесе на мокрия паваж и се заби в едно такси, и тази ситуация се случва точно пред моята петица!
Колегата избяга от местопроизшествието! Видимо пиян!
Колата е BMW E46 320d седан, светлосив металик
рег. номер PB 5219 BР
Момчето е 89 набор, по постоянен адрес от Асеновград. На задната седалка имаше 2 патрончета и бутилка бира.
Таксито е помляно странично като се удариха и в дървото. И шофьора на таксито, и пътника ги закараха в болница. А въпросният колега отишъл до успоредния булевард 6ти септември и си хванали такси за Планета, която е 100 метра надолу по бул Марица и по непотвърдена информация те от там са излезнали и преди катастрофата.
(Куките развиваха теория как сигурно колегата бил дръпнал ръчната и затова се е завъртял та беше необходимо да ги светна първо, че това не е петица и второ че е със задно предаване и ръчната не се използва особено често
)

Колегата избяга от местопроизшествието! Видимо пиян!
Колата е BMW E46 320d седан, светлосив металик
рег. номер PB 5219 BР
Момчето е 89 набор, по постоянен адрес от Асеновград. На задната седалка имаше 2 патрончета и бутилка бира.
Таксито е помляно странично като се удариха и в дървото. И шофьора на таксито, и пътника ги закараха в болница. А въпросният колега отишъл до успоредния булевард 6ти септември и си хванали такси за Планета, която е 100 метра надолу по бул Марица и по непотвърдена информация те от там са излезнали и преди катастрофата.
(Куките развиваха теория как сигурно колегата бил дръпнал ръчната и затова се е завъртял та беше необходимо да ги светна първо, че това не е петица и второ че е със задно предаване и ръчната не се използва особено често

- Mecho
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: по улици без дупки
- Детайли за колата: E36 m50b20
E36 M52B28
E39 M52B28
- Demo 9
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е53 4.4
- Мечтае да кара: Е60 V10
- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Stoyan7777
- младши ентусиаст
-
porostorm написа:Колегата избяга от местопроизшествието! Видимо пиян!хем избягал хем знаеш всичко за негоМомчето е 89 набор, по постоянен адрес от Асеновград. На задната седалка имаше 2 патрончета и бутилка бира.![]()
лошо инаече
да бе и аз това щях да кажа. обаче рисунката ти кърти

върна ме доста години назад, браво

- blacksapphire
- ентусиаст
-
porostorm написа:аха, казали са че има бутилки на задната седалка и че е пил, дано има повече такива куки дето такива неща разбират по телефона... ама не след свършен фактblacksapphire написа:Ами нали като провериха номера, куките това казаха! Отидоха да го търсят!
Нещо не разбрах кое не разбра! Бмв-то си е долу на булеварда и аз ги видях патрончетата и бирата, а като куката по радиостанцията провери номера казаха там данни за момчето
- blacksapphire
- ентусиаст
-
BMW - то няма гражданска! Дойде таткото от Асеновград като се кълнеше, че синът му не пушел и не пиел, но дрегерът каза друго
Направиха някаква трампа като се размениха двамата синове на таткото, щото тва момче дето дойде с таткото сега е доста по-дребно и определено не караше преди това. "Бил се уплашил и си тръгнал, а пиклата се прибрала и не искала да се замесва" Куките там се развикаха, че лъжат, единия казва тръгнали да бягат към Планета, другия към 6ти септември. Предното стъкло е пукнато на бмвто, но на момчето нищо му няма на тиквата на това дето дойде

Последна промяна blacksapphire на 24 Яну 2009, 5:02, променена общо 1 път
- Stoyan7777
- младши ентусиаст
-
а бе 4 пъти прочетох какво написа в последния пост
и мамка му, не мога да разбера какво е станало...
а почна да ми става интересно

Малко странно пише колегата и аз трудно му разбирам но последното май му разбрах... искал е бащата да изкара, че е карал другият му син /явно има 2-ма/ не този, който е пил и е карал всъшностStoyan7777 написа:а бе 4 пъти прочетох какво написа в последния пост

- Azrail
- UFO Pilot
-
blacksapphire,
Аз лично те съветвам или да не пишеш във форума пил, или да освежиш малко знанията си по Български език и Литература.
Така или иначе темата няма всъщност "тема", която да се дискутира.
Криминална хроника не сме станали ... все още.
Аз лично те съветвам или да не пишеш във форума пил, или да освежиш малко знанията си по Български език и Литература.
Така или иначе темата няма всъщност "тема", която да се дискутира.
Криминална хроника не сме станали ... все още.
MORE BEER!
14 мнения
• Страница 1 от 1