ПС звук проблем
Модератор: Общи модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
ПС звук проблем
Като пусна през линамп каквото и да е ми показва този проблем--->
Сложих почти всички драйвери на реалтек преинсталнах 3 пъти и не става а драйвери с компа на диск нямам и никога не сам имал

Сложих почти всички драйвери на реалтек преинсталнах 3 пъти и не става а драйвери с компа на диск нямам и никога не сам имал

- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
по принцип пише че може да не ти е точни драйвер... пробвай ако ти върви звука през друга програма значи winampa ти е за преинстал..
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Я пробвай през Device Manager-a да ъпдейтнеш драйверите- ако изобщо ти засича звуковата карта де... Ако изобщо нямаш звук търси и проблем- изгоряла или разместена звукова карта. Това за начало...
ПС: uricatoli, колега чети по-внимателно- Уинамп-а не му засича звуковата карта. По някаква причина не я разпознава...
ПС: uricatoli, колега чети по-внимателно- Уинамп-а не му засича звуковата карта. По някаква причина не я разпознава...
- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
- Vlados
- с две лица
-
Дай сега по-подробно - каква е звуковата карта: вградена или PCI. Преди това работела ли си е или сега си я сложил. Как спря и т.н. Така както си го написал досега ми звучи като изгоряла, ама кажи за другото.
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Инсталирай си драйвери за звуковата карта както ти казаха колегите
други варианти за да не ти работи НЯМА освен ако не е вградена и е изключена през БИОС-а но това силно ме съмнява
други варианти за да не ти работи НЯМА освен ако не е вградена и е изключена през БИОС-а но това силно ме съмнява

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Щом е вградена звуковата карта и Device Manager-a не я вижда ми намирисва работата
Виж с някоя програма като Еверест дали ще я откриеш- ако и там се губи лошо...

Виж с някоя програма като Еверест дали ще я откриеш- ако и там се губи лошо...
- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
Ем да ама нямам драйвери ве хора и незнам какви ми трябват дайте някви да слагам
А тва за биоса нз кво точно е да го засече през него ама бях го извадил веднъж постоя малко време и като го сложих ми пише че не е регнат или нещо от тоя род винаги като пусна пс то и иска да натисна ф1 за да продалжи мъка мъка не мога да го оправя и тва си е а и от тия драйвери нищи не разбирам освен да ги инсталвам стига да ги имам

А тва за биоса нз кво точно е да го засече през него ама бях го извадил веднъж постоя малко време и като го сложих ми пише че не е регнат или нещо от тоя род винаги като пусна пс то и иска да натисна ф1 за да продалжи мъка мъка не мога да го оправя и тва си е а и от тия драйвери нищи не разбирам освен да ги инсталвам стига да ги имам

- Vlados
- с две лица
-
Има една програма - Еверест, изтегли я, инсталирай и ще ти покаже производителя на звуковата карта, модела и всичко останало по компа. Запиши модела и го дай на чичко Гугъл. Ако не се оправиш, напиши го тук, ще търсим ние.
- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
- Кара: 518
- Мечтае да кара: БМВ с кожен салон
Ако си новия ХП със сървиз пак 3 става така...не можах да се оправя.
Драйвери и кво ли не , сложих си с 2ката и си тръгна всичко.
XP SP3 no sound - това показва..
Драйвери и кво ли не , сложих си с 2ката и си тръгна всичко.
XP SP3 no sound - това показва..
14 мнения
• Страница 1 от 1