Относно:TUNING ЗА 318ис Е36 и отношението във форумите...
Модератор: Общи модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- ///M3
- младши ентусиаст
-
- Кара: '02 BMW E46 330i
Относно:TUNING ЗА 318ис Е36 и отношението във форумите...
Здравейте, момчета
съвсем случайно попаднах на темата TUNING ЗА 318ис Е36 и искам да споделя нещо ...
Беше ми изключително неприятно да прочета цялата статия, която съм писал лично, и най-отдолу да видя с шрифт, дето се чете с микроскоп - "от някъв саит"
!
Последвалият коментар също беше доста обиден или нз как да го нарека
Благодаря много за прекрасния коментар!
Нека го обясня така - когато за първи път влезнах в БМВ-форума, тук имаше не повече от 500 регистрирани потребители и мнения се пишеха много рядко! Но всички вие се опитвахте да направите един сайт посветен на любимата марка! И аз винаги съм подкрепял идеята, винаги и ще я подкрепям и мисля, че показвам това! И как щяхте да реагирате, ако в някой огромен автосайт бяха написали като източник на дадена информация - "от някъв саит"
? Разбирам, че за това има вина само един човек, но го давам като пример за това как НЕ трябва да се постъпва! Няма проблеми дори и ако не беше посочил източник, нямаше да е толкова неприятно
. Не искам да говорите за моя сайт едва ли не като за бъдещия ваш такъв, нито пък искам да се коментира, но това изказване ( а и другото ) наистина са доста неприятни! Когато сте странични наблюдатели е едно, когато някой напише за труда ви - "от някъв саит", тогава е съвсем друго!
Но нека не продължавам с мислите си, ще допълня само още няколко реда.
Dimitar, обръщам се специално към теб - колата, за която си чел в статията и за която пише, че вдига 235-245км/ч -
Вижте, тук не става дума само за този случай, той е един от многото такива ... Когато пусках темите за БМВтата ( вкл. и историята ) всички се радваха, имаше иконки като тая
, и някак си усещането беше страхотно - успял си да направиш нещо за това общество, от което ти искаш да бъдеш част! Може историята да не е пълна, може да има някоя и друга грешка/неточност, но съм ги превеждал от чист ентусиазъм! И в един момент искаш да продължиш напред - да радваш хората, да им поднасяш всичката интересна информация за всякакви автомобили в и-нет на едно място, без излишната "боза", характерна за БГпресата ...
.... ....
Но какво значение има това ?! Нека завърша с това - хора, нека подобрим отношенията помежду си! Ние всички, фенове на Ауди, на БМВ, на ФауВе, имаме един и същ интерес - автомобилите! Нека бъдем единни, да се подкрепяме, а не да твърдим, че всичко, що е писано от странични хора ( не от "нашия си форум" - който и да бил той ) не заслужава уважение и трябва да бъде оплюто! Не искам да давам линкове към теми, в които е показано ужасната настройка на хората към всичко външно ... ми че то човек да го е страх да напише първото си мнение, щото знае ли се дали няма да го скастрят ведната ...
Забелязал съм, че между отделните клубове/форуми има някаква преграда... това ни е проблемът на нас! Вижте как си общуват хората в чуждите форуми, вижде какъв е техният стил и т.н. ... а ние винаги сме "вижте мъ кой сАм, аз мнооу знам. Ни ги слушай ония, аз щи кажа койо е вярно" ...
Пиша ви всичко като човек, който се е засегнал по някакъв начин от нещо, писано тук! Защото другите явно нямат смелостта или желанието да пишат всичко това, за няма нищо ... както аз направих ... Разберете, по този начин няма да се спечелят приятели, а само противници! А защо не може отношението да бъде по-добро?!
Ъъъм, явно за момента доста съм се бил обидил, щом изписах всичко това.. смятам и заглавието да попроменя! Сигурно ще заключите темата, защото няма да ме разберете ... аз самият трудно се разбирам, но пък ако успеете ...
Финал - Радвам се, че администраторите тук държат много на работата си и се стараят да не допускат такива неща на този сайт!
съвсем случайно попаднах на темата TUNING ЗА 318ис Е36 и искам да споделя нещо ...
Беше ми изключително неприятно да прочета цялата статия, която съм писал лично, и най-отдолу да видя с шрифт, дето се чете с микроскоп - "от някъв саит"

Последвалият коментар също беше доста обиден или нз как да го нарека
Стига вече с глупостите де - всички могат да четат простотий по разните сайтове...
Благодаря много за прекрасния коментар!

Но нека не продължавам с мислите си, ще допълня само още няколко реда.
Dimitar, обръщам се специално към теб - колата, за която си чел в статията и за която пише, че вдига 235-245км/ч -
Навикът на някои хора ( нямам предвид Димитър ) да се заяждат за +-5км/ч е ...в зависимост от пътя и от температурата на въздуха

Вижте, тук не става дума само за този случай, той е един от многото такива ... Когато пусках темите за БМВтата ( вкл. и историята ) всички се радваха, имаше иконки като тая

.... ....
Но какво значение има това ?! Нека завърша с това - хора, нека подобрим отношенията помежду си! Ние всички, фенове на Ауди, на БМВ, на ФауВе, имаме един и същ интерес - автомобилите! Нека бъдем единни, да се подкрепяме, а не да твърдим, че всичко, що е писано от странични хора ( не от "нашия си форум" - който и да бил той ) не заслужава уважение и трябва да бъде оплюто! Не искам да давам линкове към теми, в които е показано ужасната настройка на хората към всичко външно ... ми че то човек да го е страх да напише първото си мнение, щото знае ли се дали няма да го скастрят ведната ...

Забелязал съм, че между отделните клубове/форуми има някаква преграда... това ни е проблемът на нас! Вижте как си общуват хората в чуждите форуми, вижде какъв е техният стил и т.н. ... а ние винаги сме "вижте мъ кой сАм, аз мнооу знам. Ни ги слушай ония, аз щи кажа койо е вярно" ...

Пиша ви всичко като човек, който се е засегнал по някакъв начин от нещо, писано тук! Защото другите явно нямат смелостта или желанието да пишат всичко това, за няма нищо ... както аз направих ... Разберете, по този начин няма да се спечелят приятели, а само противници! А защо не може отношението да бъде по-добро?!
Ъъъм, явно за момента доста съм се бил обидил, щом изписах всичко това.. смятам и заглавието да попроменя! Сигурно ще заключите темата, защото няма да ме разберете ... аз самият трудно се разбирам, но пък ако успеете ...

Финал - Радвам се, че администраторите тук държат много на работата си и се стараят да не допускат такива неща на този сайт!

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
- Dimitar
- старши ентусиаст
-
ОК - какво трябва да кажа аз сега. Да се извиня и да кажа, че съжалявам - добре така да бъде. Между другото точно ситното и невзрачно "от някъв саит" ме издразни и още повече, че човека дето го беше написал му стана навик да прави copy/paste от други сайтове и форуми. Нищо против нямам тези други сайтове и форуми, но съгласи се, че само 10% от хората тук ако почнат да го правят и няма да може да изчетем всичко дето ще се напише. В случая един линк вършеше идеална работа и на който му се иска - щеше да го прочете на въпросния сайт. А относно това, което казах за скоростта - съгласи се, че както беше написано, без да я има цялата информация - нямаше как да бъде друг коментара ми. И извинявай много, неискам да омаловажавам труда ти, но както е написана статията много неща не са ясни и малко странни. Пък и невярвам да си мислиш, че след като си написал нещо - всеки трябва да го хареса и да се прекланя пред труда и мисълта ти. Живеем в демократична държава (надявам се) и всеки може да си харесва каквото си иска и да си прави коментари - каквито си иска. Това е - ако пак не ти харесва - съжалявам, но нямам повече какво да ти кажа.
ПП. И прав си, че не ме интерисуват другите марки и форуми - ама така си ми харесва на мен и така съм си избрал-невярвам ти да имаш някакъв проблем с това.
ПП. И прав си, че не ме интерисуват другите марки и форуми - ама така си ми харесва на мен и така съм си избрал-невярвам ти да имаш някакъв проблем с това.
- Новини
-
///M3
Колега, уважаваме твоя труд, както и на всеки тук, който си а направил труда да напише нещо независимо дали негово, или преведено от чужд език.
Заключих въпросната тема именно заради явната липса на посочен източник за материала. Подобни неща няма да бъдат толерирани!
Относно непоносимоста извън форумите. Смея да твърдя, че намираме общ език с повечето автомобилни форуми с изключение на Тунинг форума. Ще направим всичко което можем за да няма дрязги и конфликти спрямо другите форуми тук. Критиката ти е абсолютно основателна и ще бъде взета в предвид
Нямам навика да говоря празни приказки.

Колега, уважаваме твоя труд, както и на всеки тук, който си а направил труда да напише нещо независимо дали негово, или преведено от чужд език.
Заключих въпросната тема именно заради явната липса на посочен източник за материала. Подобни неща няма да бъдат толерирани!
Относно непоносимоста извън форумите. Смея да твърдя, че намираме общ език с повечето автомобилни форуми с изключение на Тунинг форума. Ще направим всичко което можем за да няма дрязги и конфликти спрямо другите форуми тук. Критиката ти е абсолютно основателна и ще бъде взета в предвид

- ///M3
- младши ентусиаст
-
- Кара: '02 BMW E46 330i
Dimitar: Проблемът не е в това дали ти харесва или не... просто уточнението за 5км/ч ... и съмнението, че нещата едва ли са вярни!
Прав си - в демократична страна сме! Дори не очаквах да пишеш в темата, тя и без туй е малко в друга насока ... не искам извинения, а темата мисля си е написана много точно, стига да отвориш страницата и да четеш наред + заглавието й и приложените в нея снимки ... тогава още отначало щеше да знаеш, че става въпрос за ИСка
ПС: Ако искаш да ми пишеш нещо - ае на ЛС
!!Asen_X - благодаря!
Прав си - в демократична страна сме! Дори не очаквах да пишеш в темата, тя и без туй е малко в друга насока ... не искам извинения, а темата мисля си е написана много точно, стига да отвориш страницата и да четеш наред + заглавието й и приложените в нея снимки ... тогава още отначало щеше да знаеш, че става въпрос за ИСка

ПС: Ако искаш да ми пишеш нещо - ае на ЛС

!!Asen_X - благодаря!

- Cobra
- Turbo Pilot
-
- Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
- Мечтае да кара: Това което си карам
Тоя пък Cobra къв е бе?
Нека си коментират хората бе М3 ти се справяш добре с това за което си се захванал,а за Dimitar-иска е и стига до .... 120км/ч MAX

Нека си коментират хората бе М3 ти се справяш добре с това за което си се захванал,а за Dimitar-иска е и стига до .... 120км/ч MAX

7 мнения
• Страница 1 от 1