Въпрос за КАТ и отнемане на книжка!
Модератор: Общи модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
- Kregec
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е34 М50Б20
- Мечтае да кара: М....power
Въпрос за КАТ и отнемане на книжка!
Здравейте колеги! Имам едно питане защото точна с тази част не съм много запознат! Имам едно акче за превишенка скорост, акчето отдавна е изтекло, моята книжка е регистрирана в Бургас, та въпроса ми какво може да стане щото вече са минали около 8 месеца, а като ходих в Бс куките казаха че трябва си оставя книжката при тяха на съхранение а аз не е оставих и си карам с акта! Какви последици може да има в момента защото акта ми е изтекъл и тея последно не искаха да го подновява! А пък без книжка е много гадно, не искам даме храните просто искам един два разумни отговора, какви последици може да има за тов че не съм си оставил книжкатана време???
- Kregec
- ентусиаст
-
Само товали бе бате! Щото не мога всяка седмица да ходя до Бс а тука ми казват че там тряаа да ходя да се занимавам!
- vectra
- младши ентусиаст
-
- Кара: Audi Cabriolet 1.8T,Audi A6 4.2
dare__devil написа:Ами нов акт за каране с изтекъл АКТ
който е на стойност 10лв...
Като цяло аз бих си карал докато минат 2г и после само отиваш да си вземеш талона.
Нито ми се пее, нито ми се смее, а ми се живее
- horhef
- младши ентусиаст
-
- Кара: каручки
dare__devil написа:Ами нов акт за каране с изтекъл АКТ
Защо акт? Те не са го хващали да кара, може да си ходи пеша. Отиваш в кат взимат ти книжката за превишената скорост (в зависимост от това с колко си отгоре 1-2-3 месеца) Наказанието почва да тече от момента в който върнеш книжката преди това не.
- Kregec
- ентусиаст
-
Те са ме спирали много пъти и все съм минавам метър, но не всеки ден е велик ден! А за пеша не ми се нрави щото ми трябва кола непрекаснато съм в движение и ми се налага да пътувам непрекаснато за това. А пък тогава ме хванаха по моя грешка по принцип съм много примерен и спазва правилата щото заради такива изпълнение платих двапъти акт за по 150 лева и сега съм много кротък!
- bebekrisss
- кандидат ентусиаст
-
Според мен е минало вече много време от както е изтекъл акта и си мисля, че ако те хванат /и не минеш метър/ такъв акт ще ти треснат че свят ще ти се завие! По-добре отиди и си върни книжката, изчакай да ти изтече наказанието и си я вземи! Не си прави шеги, щото положението е сериозно!
Разбира се, че щастието не е в парите. Но по-добре да плачеш в BMW, отколкото в Golf...
- Kregec
- ентусиаст
-
Добре де какав акт ще ми треснат не вярвам да е повече от 50 кинта, а за оставянето при първа вазможност като ходя до Бс мисля да го направя!
- vectra
- младши ентусиаст
-
- Кара: Audi Cabriolet 1.8T,Audi A6 4.2
Kregec написа:Добре де какав акт ще ми треснат не вярвам да е повече от 50 кинта, а за оставянето при първа вазможност като ходя до Бс мисля да го направя!
от опит...каране с изтекъл акт ти е глоба от 10лв...
Нито ми се пее, нито ми се смее, а ми се живее
- Kregec
- ентусиаст
-
Добре бате а когато изтекът двете годинки и какво става! Щото аз за сега така ще карам принципно спазвам почти всички правила, и батките могат да ми друснат един акт от 10 кинта заради този и това е така ли?
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Колега бате, земи си върни книжката и не се вкарвай в филми, понеже при ПТП си виновен и нети важът застраховките и двете, немаш каско немаш гражданска.
Ето ти един удобен линк на колегата vlados:
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=129092
Ето ти един удобен линк на колегата vlados:
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=129092
- Kregec
- ентусиаст
-
- Deadgame
- младши ентусиаст
-
- Кара: м50б20
6. за превишаване над 51 км/ч - с глоба 250 лв. и 3 месеца лишаване от право да управлява моторно превозно средство + 12 к.т..
Едно пояснение ще може ли от темата по горе
от 250 лв нагоре или ......
Едно пояснение ще може ли от темата по горе
от 250 лв нагоре или ......
14 мнения
• Страница 1 от 1